Tuesday, August 23, 2011

Tak Sabar-sabar.....

badan dah makin berisi. haruslah ke LONDON WEIGHT MANAGEMENT. haha. bajet banyak pitis lorh.

tak sabar nak balik 27hb ni. seriyes. tak sabar nak keluar dari tempat ni. tempat ni best. tapi rumah lagi best. sangat-sangat best. belum balik lagi tapi dah request macam-macam untuk dimakan dilahap balik nanti. cant wait.

insyaAllah balik nanti bawak kereta. WHU tu. makin dekat nak balik makin teruk pulak dia buat hal. tayar macam something wrong je. aiyak! gaji belum masuk lagi dah buat perangai. jangan lorh! nak jalan jauh ni. huhu..

rabu ni ikut staf pergi servis kereta. wah! makin teruja nak balik jauh bila siap pergi servis lagi. haha. before ni setakat drive setempat tak de maknanya nak servis-servis bagai. servis kereta need money. ohmai! mahal ke eh? haha. jakun kejap. tapi WHU tak mahal sangat kot. (beri janji palsu kat diri sendiri)

buat yang berjalan jauh, jangan lupa pakai tali pinggang keledar sepanjang perjalanan untuk perjalanan yang selamat. haha.

psst~
tak sabar nak jumpa Iman.


20 comments:

muhamad hanif said... [Reply to comment]

berhati-hati ketika memandu yaa.


ingatlah yang tersayang.




;)

Hizami Rahim said... [Reply to comment]

pitih ke pitis ?
haha.
anyway, selamat balik kampong!!!

iPai said... [Reply to comment]

eh ada kereta ke ? boleh laa datang senawang selalu .. hehe

laskar pelangi said... [Reply to comment]

semek..bawak kereta slow2 suda..ati2..time nak raya.bhya an...balik ngan sape? sorang ke? ke ada geng?

padin said... [Reply to comment]

semoga selamat dlm perjalanan

Ezy Chiaki said... [Reply to comment]

ati2 bwk kete balik kg nt..
=)

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

mish, hati2 balik kampung nanti k.. doa banyak2 mudah2an selamat.. isk risau pulak. balik dengan sape nanti?

diana said... [Reply to comment]

hati2 dalam perjalanan nanti.>:)

apik pehe said... [Reply to comment]

hehehe..lame gak tak jumpa iman(tibe2)..mek..jange la bowok keto elainmen belok..nati makan tayar...

Sarah Mohd Saleh said... [Reply to comment]

hati2 dijln raye.heeeeee

CIK TOM said... [Reply to comment]

slmt memandu ye mish...meh la dtg raya umah cik tom!

tomatokering :) said... [Reply to comment]

balik hati2 tau mish ! ^^

BM said... [Reply to comment]

mish nak tumpang...
tiket bus dah habis..

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Owh, sama xsbr gak ni. Esok baru mau servis kete, lusa dh nk blik kg.

YOUsoF said... [Reply to comment]

Hati² dan jantung² ye.. takkan lari rumah yang best itu walau dikejar.. ;)



Iman pun mesti rindu akak dia. (rasanya la) ;P

Wanie said... [Reply to comment]

lambatnye lagi mish cuti..huhu
drive hati2 ye..:)

syrupmasin said... [Reply to comment]

slmt balek..hati2 :)

alif haris said... [Reply to comment]

berhati2 mish di perjalanan :)
kalau ngntok tido kt r&r
kalau lapo mkn,
kalau nk berak cari tndas :D hehehe

difficult easy. said... [Reply to comment]

hati hati ye. :) selamat hari raya!

Woofer Storm said... [Reply to comment]

dah keja pun still kedkut nak kuarkan duit ye..hehee

cool la,servis mana yang tak guna duit??
lain la kalau kedai tu bf jihah punya..hehe

slmt ari raya.maaf kalau ada buat silap sma ada sedar or tak...