Sunday, August 28, 2011

Tak Reti Ambil Kesempatan

perasan tak, barang, bila kita tak de kita duk asyik berharap supaya ada.
tapi bila benda tu dah depan mata. kita dah tak tau nak buat apa. haha. tu la yang terjadi skang ni. dulu masa kat Bentong punya la duk merungut sebab tak de internet. sampai sanggup ke klinik semata-mata nak online.

tapi ni bila kat umah. internet depan mata. teruja sangat sampai tak tau nak buat apa ni. nak update blog, tapi tak tau update apa. tak tau nak merapu apa. see. merapu pun boleh lost tau. haha.

lepas tu, dulu, masa tak de BE. asyik duk bising kat Nuffnang sebab tak dapat BE. asyik duk jeles ngan orang dapat BE. tapi skang, bila dah ada BE. tak tau nak guna kesempatan. ades.

blog dengan facebook macam dah suram sikit skang ni kan. semangat nak raya terlalu kuat kot. haha. baik tidur lagi best.
=P

12 comments:

emieysandra said... [Reply to comment]

bangunnnn! buat kuih raya la mishhhh...

ehehe, selamat hari raya mish :)

JIJI YU said... [Reply to comment]

aku time raya la dok melepak kat fb

Arif Aiman said... [Reply to comment]

bukanlahh~

penyakit ketagih tuh dah berkurang..
sbb tu jd mcm tu..

waktu hari prtma tglkn tenet,, mmg agk sksa jgak kn.. ?

kta usha jgk nk dptkn tenet.. tp, lma2,, ada pakai, tak ada,, sokay..

bila dah dpt,, yap.. mmg akn truja,, but,, ketagih tu tak sama mcm hari last kta pkai tenet dgn bebasnya~ haha! XD

aiman tau,, sbb.. baru dpt guna dgn spnuhnya kt rumah XD

*sama mcm ketagih rokok,, tapi, ketagih rokok is 10s or greater than that..

~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

huhuhu..macam tu pulak..

selamat hari raya ye mish lollypurp :)

Wanie said... [Reply to comment]

haha..ape la mish ni..penat drive kot..rehat2 dulu, petang kang bukak blog balik :D

muhamad hanif said... [Reply to comment]

biasalah tu miss oww !


aku pun kadang mcm tu jugak.



LALALALALLALALALALA.

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

hahahha..mish2..rugy kalo xhargai ape yg ade dpn mte..tdo kt mne 2pon boley :P

alif haris said... [Reply to comment]

hahaha .. nk raya biasa la kan ..blog suram dan kelam sikit :p

Wani said... [Reply to comment]

ahahaha.
fakta tuuu :)

selamat hari raya :)

BENA said... [Reply to comment]

ngade mish nih ! heheehehe ;)


nanti ghaye datang umah bena tauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. heee ;)

syrupmasin said... [Reply to comment]

haha..tido lah terbaek :D

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Tau xpe.. mood raya (dan kahwin) lagi didahului. kahkah