Monday, August 22, 2011

Hasil Keboringan

salam semua!!

hujung minggu ni memberi erti tak kat korang? mesti la agak bererti buat yang ada pakwe dekat-dekat sebab boleh shopping raya bersama kan? sob sob. sadis sebab tak de pakwe dekat-dekat. haha.

disebabkan kebosanan tahap cipan kat rumah hujung minggu hari tu. maka Mish menggatalkan diri untuk bermain dengan photoscape.

maka terhasil la generasi header baru

dan

banner baru...!! yeay!

Photobucket

psst~
yess berjaya update. haha. so sesiapa yang bosan tahap cipan duk umah tu, sila la download photoscape okeh. jom menconteng bersama-sama. haha. hari ni kerja pun bosan....adoi!!

23 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

yunk..ade sisa2 bosan lg x??
wat kan header tuk i plak..hihi

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Lah, header tu blh buat dgn photoscape je ke? Hana xtau pun. Tq Mish for sharing this.

muhamad hanif said... [Reply to comment]

wooaahhhaaa !


ada jugak perkara pekdah kan nak buat.

☀ Izzaty Hedry☀ said... [Reply to comment]

lawa header!..nk jugak..:P..bosan g x?.. klau bosan buat kt zaty pulak tau..^.^

M.H.M.Z said... [Reply to comment]

Uiii uiii banner baru lawa :)

laskar pelangi said... [Reply to comment]

pewit! rajinnya alahai..

ninie_azriena said... [Reply to comment]

ALOLO..CUMILNYA MISH (n_n)

CALLME mar . said... [Reply to comment]

lawa :)

NURUL AINI NORAZMAN said... [Reply to comment]

hehehe hujung mnggu ni baru plan nk soping sama dia,.=p

cantik la header n banner tuh,.=)

~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

uhuhu..boring sampai x tau wat pe, tapi nice gak header baru..


antikkk auuu :)

kocix! said... [Reply to comment]

uyyoo banner die..
cantik woo..

diana said... [Reply to comment]

lepas ni boleh ambik tempahan...
akak tak pandai buat header transperent guna photoscape..

apik pehe said... [Reply to comment]

bestnyer duk umah tak tahu nk watper..hehehe

alif haris said... [Reply to comment]

uwaaah cntik !! ajar alif mish :)

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

dh tu bile nk buat untuk nuru satu header??? pelissss nk satu :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

wahh menarik...rajin mish godek2 eh

syrupmasin said... [Reply to comment]

haha..teruk sgt bosan nye nih :D

Wanie said... [Reply to comment]

i like~~
nape tk photoscape wanie jd bengon skang ni..bile buat banner die tak kedip2 pn lepas dah sae..huhu..sabo je la..nak kena install balik kot..

iPai said... [Reply to comment]

ni mantap ni .. uhuh .. tak reti guna photoscape ..

CIK TOM said... [Reply to comment]

comel!!!

YOUsoF said... [Reply to comment]

Hehehe dah boleh kategorikan ini sebagai tabiat penghilang kebosanan.. ;D


Nice one la Mish!

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Huk alohhhh..sokmo tukar. Ni yang akak jeles tahap gaban ni..

Arif Aiman said... [Reply to comment]

>.<''

awt lawa sgt..