Saturday, August 27, 2011

Nikmat Raya Perantau

alhamdulillah sebab dah selamat sampai kat umah pukul 11.11 pagi tadi. totally, perjalanan hanya ambil masa 4 jam. agak cepat sebab pecut agak laju. siap main lumba-lumba ngan kereta MyVi pink yang dinaiki oleh 3 orang guys. sweet kan lelaki naik kete pink.

keluar tadi seawal 7 pagi. masa time tu mau rebeh lagi. ngantuk wes. semalam dah pergi round bandar Triang sampai sesat-sesat. sampai umah lam kol 11. mana tak rebeh mata tu. haha.

dan yang paling excited sekali, balik je umi terus bagitau menu sedap untuk berbuka. ikan siakap masak stim, sayur paprik, gulai daging cincang dan apa entah seterusnya. tu la nikmatnya bila berada di rumah.

kepada yang tak merasa nak balik umah untuk raya tu, bawak-bawak la balik jenguk family di hari lebaran ni ok. lain nikmatnya balik raya ngan balik kampung saja-saja. hehe.

8 comments:

muhamad hanif said... [Reply to comment]

selamat hari raya, ampun maaf dipinta mensuci hening dosa, lalalalalalaa.

laskar pelangi said... [Reply to comment]

fhewittt! main pecut2 lak dia...werksss! mishh! selamat ari rayeee~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

mesti mish makan tambah2 kan?sedapnyer ummi masak.dulu masa cuti mish selalu ckp msk lauk bilis ngan kicap kan?klu akak tak silap..hik3

Wanie said... [Reply to comment]

dah sampai umah ye..bleh blogging smpi lebam la ni..hihi..

kocix! said... [Reply to comment]

patotlaa leh pecut laju..
gerak awey2 pagi ek..
gud2..

slamat hari rayee

YOUsoF said... [Reply to comment]

Selamat menikmati cutinya dan juga hidangannya... ;)

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

yeay!! selamat berhari raya...

alif haris said... [Reply to comment]

selamat hari raya mish :) hehee