Sunday, August 14, 2011

Kerana aku la blogger gigih itu.

siapa yang sanggup pergi kerja ari minggu? siapa? siapa? ada ke yang sanggup? haha. siapa la yang nak bazirkan masa rehat dan masa bersenang lenang dengan pergi kerja kan?

tapi Mish sanggup. haha. bangun awal pagi. stat enjin kete. terus pecut pergi klinik. padahal jalan kaki pun boleh. tapi nak kasi nampak komited sikit kan. naiklah kereta. haha. sampai je terus cekup wireless klinik. rinduu giler nak online ok. rasa macam dah kematu montot duk kat umah. buhsan giless. aku tak dapat hidup tanpa internet. haha. over betul ayat.

betapa gigihnya blogger macam Mish kan.

rimdu lol nak berkomen-komen kat blog kawan-kawan. rindu nak baca entry kawan-kawan. haha. sopannya ayat ai kan. kalau online hari kerja. kompem tak sempat. banyak kerja lol. huhu.

lagi satu, sakit hati Mish bila tengok kat widget komentr blogger yang Mish selalu komen dah tak de nama Mish. sesak tau nafas. dah tak glemer ai. haha. so skang la masanya, ak dapat jadi nom satu. nombor las sekali pun boleh la. hehe.

meh nak serang entry korang...=P

p/s : actually, Mish tak kerja pun. saje menggatal datang online kt klinik. hehe

32 comments:

me suya said... [Reply to comment]

eyh mishhhh
suya pun kerja laaa hari ni~

cik violet said... [Reply to comment]

yeayyy..kte pon xley tanpa tenet..haha

QuiNn ZhOuRa said... [Reply to comment]

menyalahgunakkan harta syarikat neh.. hehe

apik pehe said... [Reply to comment]

hahahha...gatai...duk umah..pi rehat nuh...pok pale kang

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Hahaha gigih betul. Syabas Mishh.. ^_^

HIdayah said... [Reply to comment]

sunggug gigih..:D

misz sheyla said... [Reply to comment]

kite pun kerja T__T.... huarghhh tapi xde kena bgun pagi...ikot la bgun kol bape pun..asal dtg n siapkan kerja

~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

Bismillah,

Salam, hi ^^
hari ahad pon kene keje yerk ? saba ye, anda memang seorang yang gigih..hehe

cheqwa said... [Reply to comment]

mai terjah mai...tapi mish,cheqwa baru ja buang komentar kat blog cheqwa..dulu ada lah nama msih.hehehe

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

shahhaah..sje jep kn on9 kt klinik :P

muhamad hanif said... [Reply to comment]

wahahah,

ini betul-betul gigih sebab,

sebab..



Err.

Sarah Mohd Saleh said... [Reply to comment]

kesiannn dieee...klu keje ari mnggu dpt duet asyuk lahh gk kn..slmt bkje!kiki ;)

laskar pelangi said... [Reply to comment]

ek elesssss! ingatkan kerja overtime..rupanyaaaaa nak on9 punya pasal..mish, line beruk kat sana slow ke kt umah?

Bulan said... [Reply to comment]

sangat gigih tue.i yg tenet ade 24jam pn malas nk online :(

echaRierie said... [Reply to comment]

balik skrg !
hehehe :)

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

hahahaha tergelak2 akak baca.. mish pasang streamyx la.. tp mahal la.. share2 la.. best2

Arif Aiman said... [Reply to comment]

cuti~~~ XD

CIK TOM said... [Reply to comment]

mishh!!!!!!rindu giler kat mish..lama xjenguk sini...wah pakai header baru ek..cumil...eh camane nak buat banner cam kat atas tue?kreatif la mish...

asnizaziz said... [Reply to comment]

huhu..best kan dapat on9 XD

iPai said... [Reply to comment]

hee, rasa macam widget tuh akan hilang bila hujung minggu .. hehe

susah r nak dapat no 1 ..

heheh .. gigih ye sejak dah keje ni ..

selamat jalan2 .. thank u sebab singgah blog saya .. hehe

teha said... [Reply to comment]

ish2 ~ on9 kt klinik.. baek ddk umah :)

meaw said... [Reply to comment]

aippp,meaw pon blogger yang rajin mencari rezeki di hari minggu,sangat sedih,huuu

alif haris said... [Reply to comment]

hehehe .. kesian mish bz skrg
papepon alif nk ucap tahniah sbb nmpak kegigihan tu :D hehehe

Wanie said... [Reply to comment]

hehehe..mish ni kan..sanggup g klinik nak online tu..dah jatuh ye saham..xpe2 slow2 kayuh..hehe

tomatokering :) said... [Reply to comment]

elehh dah agak mish taklah rajin sgt nk keje cuti2 gini . kikiki ;p

Gee said... [Reply to comment]

hehe gigihnya...kalau xde internet cam sunyi jek...

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

bukan kata jari.. bontot pon gatai nak on9.. kah3.. sian ko mish!

syrupmasin said... [Reply to comment]

kim salam dekat pesakit2 ye :D

dhiera said... [Reply to comment]

online pakai internet klinik ye~
saya sabtu je keje. ahad memang tak mahu la kan~

salam perkenalan ye..

Abu Huzaifah said... [Reply to comment]

hikhik... sudah2 lah.. jga mata jugak ..:)

iPai said... [Reply to comment]

uhuh .. ramai peminat mish ni .. semua rindu mish .. uhuh

YOUsoF said... [Reply to comment]

Kalau menggatal yang jenis ni Usop ok je... ;D


Usop biasa curi² on9 masa tengah kerja je, sambil kerja sambil on9.. baru dapat hilangkan sikit pening tu heheh