Wednesday, August 17, 2011

Penaik Nafsu Blogging

nafsu??kah kah. hati-hati. kawal nafsu anda okeh. ni bulan puasa ni. selain menahan lapar dan dahaga. nafsu jugak kena pelihara okeh. jangan biarkan ia menguasai anda di bulan mulia ini.

crappy!

apa yang merangsang anda untuk berblogging eh?soalan cepucemas. lain orang lain perangsang kan? haha. ayat saja je nak menikam kesensitifan. macam la tak boleh tukar penaik semangat ke apa kan. hehe. lagi hot ayat tu lagi syok kot. buerkk!


  1. Duit

    okeh..ni memang one of the perangsanggg. hek hek. join je nuffnang ke apa ke. Mish kalau dapat BE, memang rasa macam tiap-tiap jam nak update. haha. tamakhalobanakmampus!

  2. Komen

    apa perasaan korang kalau korang update punya la panjang. nak cari idea sampai berpeluh ketiak. sekali komen masuk 2 3 je. puiiiii. membazir amalan syaitonnirojimmm kan? so, kalau mula-mula log in pastu dapat 10 komen ke 8 ke. rasa macam terangsang lah sikit nak blogging kan. o yeah!! mai la komen banyak-banyak. haha
  3. Lain-lain

    seorang blogger yang gigih bila dah tak de idea. akan tulis lain-lain. haha. tambah sendiri okeh kalau nak melebih-lebih perangsang blogging.
chaw!


20 comments:

Wanie said... [Reply to comment]

follower la mish..hehe..owh kalau komen sikit dulu tak kisah, skang ni mcm kisah lak..kui3..

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..nafsu???
adehhh..jangang tang kot lain dah la mek weh..hehe..semalam pon nafsu gak tuh..sampai ke senawang dia berderak..

hahahaha..anyway..selamat hari lahir mek..dah makin tua...

CIK TOM said... [Reply to comment]

heheh...cik tom 1st yg komen...pastu duit..yg komen lebih2 lg ckp rindu..terharu..hehehe

cheqwa said... [Reply to comment]

duit jugak nombot 1!hahahaah :D

muhamad hanif said... [Reply to comment]

mak aihh,

tajuk kau buat aku seram je..

Bulan said... [Reply to comment]

u la perangsang i :P

diana said... [Reply to comment]

komen yang paling best tu..kalau 5 minit lepas update dapat 9,10 komen tu yang teransang melampau2 tu..
heheheh

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

komen dh masuk bnyk ni, mesti mish terangsang lbh nk hupdate blog lpas ni. hehehe

eRza farEeha said... [Reply to comment]

nsb bek n3 i pndek2..komen 2,3 pon xpela..sob2...

laskar pelangi said... [Reply to comment]

aiyaaaa..bahaya ni bab blog p0n bernafsu..haha =D tak pernah pun nafsu berblog untuk duit..untuk suka2 jerk adalah :)
leh kenal orang plak~ aiseh!

dak eina said... [Reply to comment]

kalo BE ada, semangat skit nk update. hihi eh tak tipu... eina kalo org komen entry, mkin nk buat entry berkualiti.. hihi supaya org melekat kt blog kita..hhi

YOUsoF said... [Reply to comment]

Lain-lain komen : Hehehe betul dan betul, kawal nafsu kawal halatuju... ;D>




Selamat Hari Lahir Najiha! Semoga lebih sukses dan diberkati-Nya.. ;)

BM said... [Reply to comment]

betul la mish..bila tak de org komen
rasa down to earth la..
haha...

ABU said... [Reply to comment]

meh sini aku tamba komen satu hehehehe

Fathiah Hamim said... [Reply to comment]

komen dan followers! =)

Hardyz said... [Reply to comment]

Salam perkenalan dari hardyz

Thank you sebab sediakan kotak pengiklanan percuma. Baru nak berjinak2 ngan blog dan nuffang. Ade tips boleh la hulur2 skit.

Woofer Storm said... [Reply to comment]

nak kata nuff,smpai skg tak berganjak mana pun duit nuff tu..senang cite,sy update bila free..hehee tak gitu jihah??

tak lama lagi nak raya,maaf kalau ada buat silp..jg lupa pos kuih raya tau^^

~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

nafsu blogging yang tang duit tu..heheheh..memangtamakhalobanakmampus!!

kadang kalau dapat BE mmg akan rasa cenghitu kan kan ?

Sarah Mohd Saleh said... [Reply to comment]

huahahhaa.folower pon jd faktor jugak ;)

alif haris said... [Reply to comment]

LAGI SATU mish .. alexa rank hehehehe :D