Wednesday, August 17, 2011

Pelik-pelik je FACEBOOK ni sekarang kan?

seperti entry yang lepas, Mish mengandaikan semua dah tau yang hari ni is my birthday aite?so, siapa yang baru tau buat-buat la wish. hehe.

lepas tu, bila bday je haruslah kita terima berlambak-lambak notification kat facebook yang menyatakan banyak orang poist kat kita punya wall. untuk wish birthday lettew...haha.

lepas tu, Mish yang bajet hot nak balas la ucapan-ucapan semua tu ala-ala artis kan. penat jugak noh nak taip even satu patah perkataan iaitu "thanx!!". lepas dah taip banyak-banyak tu, FACEBOOK yang sengal ni suh isi verification word yang panjang 4 depa. gile hape. nak taip thanx pun tak de la panjang tu kot.

fine. disebabkan facebook ni bapak ai punya kompeni, so, ai layan je.

TIBA-TIBA!!!!!


tiba-tiba! yes. tiba-tiba iaitu suddenly!! facebook yang sengal tu telah block Mish punya profile. dah tak boleh balas komen. hampagas betul la. punya semangat nak balas all the wishes tu sekali terbantut. ciss. so sesiapa yang sempat dibalas tu kira untung sangat la tu. kalau tak rasa untung sila la buat-buat rasa untung okeh. haha

berdendam dengan facebook sebab tak sempat nak balas bithday wish dari my sayangssss. grrr! semakin lama semakin sengal. booo facebook. hidup blog!!!


pssT~
ini entry auto post. haha.

25 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

dia saja buat naya kat besday gurl

~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

LOL !

tiba-tiba......cian kamu..btw, happy bufday 2 u :P

cheqwa said... [Reply to comment]

hepi birthday mish :D
hahaha..jom boikot abang mark! kekekeke :p

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said... [Reply to comment]

wah!SHL! :)

fb memang cmtu..
dengki...ahah! :)

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..boooo..tu la..makan kepsi tak ajak..hahaha

laskar pelangi said... [Reply to comment]

woooo! dasyatlah fb skunk...

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

ahhahaha..fb dh mereng mish...

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

happy birthday adik ku.. :)

cik violet said... [Reply to comment]

same..kene gak..huhu

alif haris said... [Reply to comment]

har har har ..
ni mesti sbb artis sgt ..
kan dah kene block har har har

saba la ye mish .. tua2 ni tak elok mara2 :)

emieysandra said... [Reply to comment]

reply post emiey cpat!! huhu..

HB mish ;)

syrupmasin said... [Reply to comment]

haha..happy birthday cik..mari tampaq sat fb tuh :D

eRza farEeha said... [Reply to comment]

haha..sengl da fb..i xon9 pom appear on9...

BM said... [Reply to comment]

erk? macam2 kan? sejak dia kena virus itu hari..banyak langka2 berjaga yg dia ambik

muhamad hanif said... [Reply to comment]

taknak lah wisshhh,




lalalalalalaalalala,

dak eina said... [Reply to comment]

ramai sgt org wish.. mereng dh fb u dear.. haha

chenthagila said... [Reply to comment]

haha. sampai macam tu skali dia punyee security ek? kite da lame takde fesbuk. tak tahuu. hehe

Wanie said... [Reply to comment]

FB macam2 hal eh..

bile birthday mish??

happy birthday ye..
kek mintak kat ur sayang..hehe

Jay said... [Reply to comment]

Mish..Jay setuju betul..Jay pun same je kene haritu...:(

diana said... [Reply to comment]

facebook makin menyusahkan hidup kita...
hehehhe

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Ha'ah,makin hari makin entah hape-hape fb ni. baik berblog je, puas! ^_^

Owh, btw, Happy birthday Mish. May good bless u and happy always.

CIK TOM said... [Reply to comment]

nape cik tom xtau ni!kalau tau buat entry wish besday utk mish..rugi2...happy besday sayam!!!

YOUsoF said... [Reply to comment]

Hehehehe.. Nasib baik Usop lamaaa dah tak on9 FB yang banyak 'faedah' tu..



Selamat ulang tahun sekali lagi.. ;)

ABU said... [Reply to comment]

tak tahu apa dah pasal pesbuk..aku dah deactivated dah huhuhu..

ABU said... [Reply to comment]

oh happy birthday to you also..wish u all the best..:)