Tuesday, August 2, 2011

Baru Seminggu Posting Dah Buat Hal Kecoh Satu Klinik.

as salam semua! hehe.

semalam Mish nekad nak balik lambat untuk rehat tengah hari tu. staff lain semua dah balik tinggal la Mish sorang kat Farmasi tu. niat nak online la kan. nak jenguk kawan-kawan sorang dua. update blog apa semua.

dalam pukul 1.45 pm Mish pun bergegas balik sebab nak solat Zohor. pukul 2 dah masuk kerja.

bila Mish datang pukul dua je, Mish cari la kunci. semua poket Mish seluk. tak de. err. dah mula cuak. takut. seram semua rasa la ada time tu. bayangkan, dah la budak baru. tiba-tiba buat perangai, malu tak? haha.

5 minit lepas tu staff farmasi lain datang. Mish ingatkan dorang ada la kunci spare. sekali smeua tak de. tinggal kat dalam. hampeh.

kecoh satu klinik sebab farmasi bukak lambat semalam. haha. patient berderet menunggu. semua salah budak baru nih. kah kah kah. padan muka. sape suh tempat ni tak de tenet. tak pasal-pasal Mish kena stay kat farmasi untuk online. haha.

26 comments:

Wani said... [Reply to comment]

hahaha .
perghh , kalau wani tuu .

Jay said... [Reply to comment]

mish mish....apelah.....gelabah sangat kot..hehehehe...takpe jadikan pengajaran ye..

Cik Miera said... [Reply to comment]

habis tu yunk, cmne farmasi tu dibukak?

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

hahaha ni semua slh internet xde. bukn salh mish kn? :-p

diana said... [Reply to comment]

habis tu cemana masuk??
mujur tak kena marah..
heheheh

^^nu[dd]yra^^ said... [Reply to comment]

amboi naughty2 yer budak baru ;)

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

ala la la.. kene bambu tak lepas tu?? hehe

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..len kali kunci tu kena gantung kat tengkuk..

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

hahahaha..mish ni kan..abes kesian kt org lain :P

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

hahaha...
bikin kecoh la ini budak mish...

Afiq Din said... [Reply to comment]

mcm2... jgn xpose plak...

laskar pelangi said... [Reply to comment]

perghhhhh! lain kali beringat la dear;)


salam ramadhan mish sayam!

Cik Aish said... [Reply to comment]

haha..adess..biasa la budak baru..

kami budak baru belaja, kalau salah tolong tnjukkan. haha

muhamad hanif said... [Reply to comment]

sampai begitu sekali yea..

wahahahahaha

Bulan said... [Reply to comment]

hekhekhekhek.
tu la kn.da taw najihah nie kaki on9 sape suh xde tenet kn?

Si Budak said... [Reply to comment]

haha dah buat kecoh...
tak kena marah?

Wanie said... [Reply to comment]

hahaha..dah la budak baru buat otai lak ye..datang lambat satu hal..tapi sume pn slaah..sape suruh tnggal kunci kat dalam..hee

Aida Omar said... [Reply to comment]

mish..mish..haha. penangan nak online

lepas tu jumpa tak kunci nya? jumpa kat mana?

iPai said... [Reply to comment]

hee .. tak pe mish .. nanti lenkali kita boleh beringat ..

hee, harapnya mereka sabar2 laa .. tak marah2 mish .. hee

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

hahaha..lain kali leyh buat lg yunk...
pasni klu ckp name u mesti org kenal dah..haha

Amyna said... [Reply to comment]

itu kenangan mish.. mesti akan terkenang sampai bila². hehehehe!

Ashiya Mizuki said... [Reply to comment]

huhuhu... dasat tuh da bikin kecoh.. layan muka xbersalah jelah kn..hehehe


rindu nak kaco kamu mish...hahaha ;P

alif haris said... [Reply to comment]

har har har .. budak baru bikin hal ye .. :D

Aretikz said... [Reply to comment]

Apa perasaan jadi budak baru? best kan? wa sudah jd senior u.. nak buli budak bru ni.. leh? <-- biarpun lain unit.. ahakz..

YOUsoF said... [Reply to comment]

Hehehe.. Pengalaman insah ni Mish... Ingat sampai tua, boleh cerita kan anak² nanti.. ;P



Tu kira ok lagi, Usop pernah tertinggal kunci kereta kat dalam... lagi bengkek rasanya..

BENA said... [Reply to comment]

klinik kat mane tu mishhhh ? heee ;)