Thursday, November 3, 2011

Belog Gegurl Yang Sengal-sengal Ayu!

owner blog ni kreatif!! entry dia ada kartun yang dia lukis. syok baca entry dia sebab banyak kenangan yang kita boleh ingat balik bila baca blog dia nih. hehe. sekali baca nama belog dah macam Kajol kan? haha. Kuch kuch Ho Ta Hai betullll la.

ni blog blogger yang selalu berpuitis. tapi mudah paham. hehe. suka baca blog ni sebab entry dia simple-simple. kalau tanya je pape soalan atau bagi dia jawab tag, jawapan dia, tea tea tea. haha. namanya secangkir teh. ye dop?

yang ni belog dia gempak sikit. tengok header besar gedabak pun dah tau kan??hehe. baru je lagi stat baca belog ni. sebab baru jumpa beberapa hari lepas. tengok entry dia santai habis. so, layan aaa........


nak ajak korang kenal ngan sorang blogger lagi. dia bukan blogger yang Mish baru kenal. tak tak tak. Mish kenal dia masa mula-mula Mish stat blogging. hehehe. dia ni jugak kreatif tau..kalau nak tengok hasil tangan dia pergi kat blogshop beliau eh. kelik SINI.

14 comments:

Tea said... [Reply to comment]

Oh mari kita cium... Lepas ni akan jadi tealypop..

laskar pelangi said... [Reply to comment]

dak umie tu mmg kelasss gituuuu...bila nak promot blog pelangi lak..hik3

apik pehe said... [Reply to comment]

hehehe..ader yg tak kenal la mek..takper2..hehe..dalam proses ni

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

wahhh...rjn yuyunk i skrang wat review blog org ek.. ;)

YOUsoF said... [Reply to comment]

Blogger lelaki akan terasa suram tanpa blog gegurl. Serius! ;D




Kajol -comel

Red Tea - manis

Umie - Ohsem

Bena - Sengal dan kamceng. ;D

BENA said... [Reply to comment]

aimboiiiiiiiiiiiiiiii ! tolong promote kedai kite ehhh mish ? hehehe ;) ni sayang mish ketat2 . KAH KAH KAH .


teringat plop time dulu2 selalu balas2 kat chatbox. heee~

diana said... [Reply to comment]

pernah singgah kat blog tea je..blog yang lain lepas ni la nak terjah..:p

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

dulu ingat umie tu laki. perempuan rupenye. comel pulak tuh. huhu

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

dulu ingat umie tu laki. perempuan rupenye. comel pulak tuh. huhu

Munnafendy said... [Reply to comment]

blog umie dh selalu tgk. lagi 2 baru nak terjah ni =)

Hanie_Dew said... [Reply to comment]

hahahaha..yang nombo dua tu blog umie mathlutfi. tp sekarang dia dah beralih arah ke master chef. lupe lak nama mamat tu.

blog berdua best jugak bole cover if one of us bz. tp kalau dua dua bz blank la jugak jawabnya.

kajaharuna said... [Reply to comment]

thanks awokkkk~~ :D

JIJI YU said... [Reply to comment]

umie tu mmg sngal bebeno dah tu..

aku budak kecik said... [Reply to comment]

missshhh ! kax nak ubah layout belog kax. ajar la kax. bole x ?