Thursday, November 17, 2011

Cerita Penaik Nafsu?

Kamel adalah seorang pelajar yang mempunyai ciri pelajar yang bertanggungjawab. Kamel pernah bercinta dengan budak sekelasnya bernama Kamelia. Malangnya, tiga bulan lalu mereka bergaduh hanya kerana Kamelia selalu meminta duit darinya untuk membeli serum kolagen.
                                            
Mereka bergaduh pastu putus.  So skang ni Kamel tu single la. Siapa yang nak kapel ngan Kamel boleh la isi borang. Tapi ada syarat. Kamel ni minat kumpulan Boyfriend. Ala, group Korea  yang tengah hot tu. Siapa yang nak kat dia kena bawak poster kumpulan Boyfriend ni. korang boleh cari kat photo bucket kumpulan boyfriend.

Sewaktu Kamel duk asyik cari tutorial scroll box dalam entry, Kamel terdengar adiknya meminta duit dari mamanya, “ mama mama mintak duit nak beli coklet”. Dalam hati Kamel, terdetik, untungla jadi budak-budak. Senang je nak mintak duit. Masa duk syok si Kamel duk usha tutorial tu, terkeluar pulak satu page. Mau terbuntang mata Kamel baca tajuk page tu. Nak tau tajuk apa? Tajuknya adalah CERITA PENAIK NAFSU!!



Haha, gilerr kan? Ntah pape je keyword cerita penaik nafsu tu naik dalam blog Mish. Hampeh toi. keyword ntuk hari ni. 


13 comments:

Myez.. said... [Reply to comment]

hehe =D.. tertawa..

Nafisah Ruslan said... [Reply to comment]

hahaha! gempak seh! siap boleh jadik cerita.. cool!

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

wess..bahaye dowh blog nih..larik2..

laskar pelangi said... [Reply to comment]

HAHAHA.ingatkan apa lahhh mish ni duk reka citer kamel plak dah..hik3..rupanya nak cakap pasal keyword.pelik sungguh keyword tu semua...sape la gatai jari taip cmtu

YOUsoF said... [Reply to comment]

Kehkehkeh.. Sempoi jugak cerita penaik nafsu ni kan..





Ntah apa² la diaorang ni.. Mungkin ni kerja budak² sekolah yang baru kenal IT.

diana said... [Reply to comment]

tapi ketyword mish semua bersih..keyword akak lucah je belambak,,heheh

Aiman said... [Reply to comment]

mama mama mintak duit

nak beli coklet

alaaa.. comel pulak.. haha!

alif haris said... [Reply to comment]

haha .. mish mesti dulu karangan dpt a kan ? pandai buat cerita dengan keyword yg diberikan haha :D

ni jawapan utk soalan mish kt blog alif .. mungkin mish tak demam, tp Allah bg musibah lain ... tiap musibah itu kifarah dosa :) thats mean dosa akan terhapus dengan setiap musibah dan dugaan hidup kita ^^

alif haris said... [Reply to comment]

haha .. mish mesti dulu karangan dpt a kan ? pandai buat cerita dengan keyword yg diberikan haha :D

ni jawapan utk soalan mish kt blog alif .. mungkin mish tak demam, tp Allah bg musibah lain ... tiap musibah itu kifarah dosa :) thats mean dosa akan terhapus dengan setiap musibah dan dugaan hidup kita ^^

alif haris said... [Reply to comment]

haha .. mish mesti dulu karangan dpt a kan ? pandai buat cerita dengan keyword yg diberikan haha :D

ni jawapan utk soalan mish kt blog alif .. mungkin mish tak demam, tp Allah bg musibah lain ... tiap musibah itu kifarah dosa :) thats mean dosa akan terhapus dengan setiap musibah dan dugaan hidup kita ^^

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

ahhaha...ingtkan pasai ape laaa td :P

Cik Aish said... [Reply to comment]

hahaha ntah2 mish penah buat entry tu tak..cer check! hahahaha

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

tu bukan keyword dah.. tu orang panggil jahanamword.hehe.. macam tak da menda lain orang nak search kat internet kan..ppfffttt.