Sunday, April 10, 2011

Nak Cari Pasal Dengan Umi? Kenapa Cari Umi Saya?

salam semua! Mish menulis dengan perasaan takut, bimbang dan tertanya-tanya nih.  *sambil garu-garu kaki yang tak de kena mengena*

tadi disebabkan kebosanan yang teramat, Mish cek la keywords kat Nuff kan. saje menggatal sebab lama kot tak cek. dan ada satu dua keywords yang menyebabkan akal Mish ter'wonder-wonder'. alahai. kenapa dan mengapakah keywords itu di blog saya? apakah??aaaa  *konon muka blur..ceh*

meh kita tengok dulu gambar-gambar keywords yang diprintscreen kan.



korang nampak tak dekat keywords yang ditanda merah tu? nampak? tak nampak? nampak? tak nampak? nampak? tak nampak? aa...yang nampak leh jadi tak nampak kalau duk taip benda bodoh yang sama macam di atas kan. adeh. persoalannya..kenapa ada orang cari Wan Juhana? untuk apa? kenapa? mengapa? bimbang tetiba.

eh, sebelum tu..ni la Wan Juhana, my umi sayam mayam. cool kan nama umi? hehe.

umi ngan Athirah Sahami.

sejak bila pulak umi ade blog eh? oo...umi buat blog tak bagitau along ea. umi malu-malu ea. ahaks! yeye je.

lepas tu kan..korang perasan tak ade orang cari mek Erza Fareeha kat belog ai nih? adoi...tiba-tiba minah tu tersesat pulak..adoi. nanti ai nak pergi kutip cukai lah ngan dia. haha.

keywords untuk HAQ pulak masih lagi mengungguli carta. untung rupanya buat review filem ni eh.

psst~
booo...poyo la tajuk entry ko Mish...hahahhaha

16 comments:

Bulan said... [Reply to comment]

mek erza pn pemes kt blog i.sehari tue 7 hit kot. pemes pemes!

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

haha..ade la tu yg nak ngorat umi dlu..bru ank umi..:P

Keyla Frr . said... [Reply to comment]

Heeeee XD

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply to comment]

Pergh~ Nasib baik nama Shag tak naik kat sini. Hahahaha ;D

Cik Ezy said... [Reply to comment]

haha..
kantoi umi awk ade blog..
ekeke

mrs.sabri said... [Reply to comment]

kirim salam kat umi wan juhana tu ye.. :)

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..berat2..mek,belit pina mato2 bacao ayat nampak ke dop..haishhh...

erza tu mmg pemes pon

eRza farEeha said... [Reply to comment]

wahh..i kalahkn adam af2??
mak ai..sungguh teruja tahu...blog bulan da, belog anis da..blog mung pom da...tgl confuse ng ieyla ni...hik3

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

wahh erza pun femes kat blog mish....tp ummi mish ada blog ke?atau....dulu dia bekas ratu cantik ke..atau bekas ratu masak ke?kena check ni mish?

Eman said... [Reply to comment]

fu-yohhhhhh! ummi dan mish sesame glamer nih. SEO google tak lama lg kalah hanis zalikha.
;)

saya bukan tomato said... [Reply to comment]

wahhh~maju umi mish dah ada blog...hihihihih ^^

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Lepas ni Umi akan jadi lebih hot dan fofular dari Mish... hihihi

Firdaus Kasim said... [Reply to comment]

bulan,eh awk sindir apa tue? hehe

minta jasa baik bro buat kajian lebih mendalam tentang koloni itu..

sbb sy nmpk kt tgh2 tue mcm ada simbol mata satu DAJJAL (freemason)

Adakah ini satu konpirasi yahudi bg mencipta koloni yang akan menguasai dunia ini?

Entri paling hot :
Konpirasi Kerajaan 1 Malaysia di sebalik video SEKS Anwar Ibrahim"

Aretikz said... [Reply to comment]

Sebenarnya.. sayalah yg mncari.. nak jumpa mak lalink kan.. haha..

Entri Lelatest
99 Hari Kisah Klasik Kita : Doa Malam Pertama

diana said... [Reply to comment]

apahal lirik lagu pun ada tu??
hahahha

Woofer Storm said... [Reply to comment]

pakar seo nampak,hehee
takpe,tak slah kalau umi kita ada blog kan??hehee

*kita?biar betull..hahaaaaa