Friday, April 22, 2011

Bakal Melampiaskan Nafsu Esok!

arghh!! seriyes agak tidak ketertahanan dan tidak ketaksabaran di sini. terasa macam nak je masuk lam pintu merentas masa doraemon tu. tak sabar nak tunggu 22hb April 2011 pukul 9 malam.

hello..hello...sesiapa ada jumpa doraemon dan pintu ajaibnya? ahaks! sah-sah mereng.


nah ambik kau. hahaha. tak sabar nak balik umah sebenarnya. 23hb April dalam pukul 2 pagi insyaAllah dah selamat sampai umah. nampak tak ape ada kat tepi pintu ajaib doraemon tu? nampak tak? haha. tu la antara makanan yang diidamkan.

nafsu makan wa sikalang sikit punya hebat woo. hantu makan wa punya gelalan wooo.

nak lukis banyak lagi makanan-makanan yang bergendang-gendut lam perut muncett nih. aih. sabarla wahai hati. niat utama balik ni adalah....melantak..melantak..melantak...dan melantak lagi makanan kat umah! semoga niat murniku diberkati olehNya. ehee...

tak nak la list semua makanan yang cacing perut ni duk menggelupur mintak. penat lak korang baca t. haha.

ok la. sekian. nak pi masuk pintu doraemon sat. nak g jenguk buah hati ngah tidur. haha. miang kau! ada sesiapa nak tumpang? erk~

psst~
happy birthday to Isz sayam~

10 comments:

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..kalo da bulat tu..mmg bulat jer mish..ader masa seminggu kn..mai la kuantan

azwa amani said... [Reply to comment]

23 ade paper lgi...nk blik umahhhhh

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

gile, tajuk seks habis,.hahha

Tauke Budu said... [Reply to comment]

awalnya mish balik..ini tidak adil sgt....wawawa...exam tak habis lagi

Woofer Storm said... [Reply to comment]

nak jumpa njihah la.heheeee

http://www.wooferstorm.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

RuSh D said... [Reply to comment]

yeah mish...hidup utk makan..hahaha...

man said... [Reply to comment]

selamat jalan...
makanlah apabila lapar,berhenti apabila kenyang. makan terlalu kenyang adalah amalan syaitan.

Jay said... [Reply to comment]

wow...sodap bona makanan tu..boleh den tumpang sikit x???hahaha..senoga selamat sampai ye..den doakan ekau dari jauh...:)

CIK TOM said... [Reply to comment]

hahahah..byk ngidam tue..semuanya best2..

YOUsoF said... [Reply to comment]

Tomyam tu boleh bikin kami terliur (lagi² time lapar camni) hehehee.



melantak biar sikit², sian sikit kat perut ok. ;P





*kira baru sampai la pagi tadi ek. ke belum bangun lagi hi.. ;P