Wednesday, April 27, 2011

Pagi Yang Kebuluran

hari ni Mish bangun awal! yeayy!! clap ur hand please..yeah!! tahniah pada Najihah Sahami sebab berjaya bangun pukul 4.35 tadi. haha. bangun dengan niat nak study Mikrobiologi Farmaseutik.

buat-buat seronok masa study subjek ni. sebab memang tak seronok langsung subjek ni. haha. duk baca pasal jenis-jenis kultur. sambil study sambil YM ngan budak ni. sebab dia je yang selalu teman saya study malam-malam dan pagi-pagi. apa yang Mish baca. Mish taip balik kat dia. berkesan jugak eh. hahaha.

lepas tu kalau bangun awal pagi biasa r. cacing perut pun bangun sekali. ades. lapar wes. teringin nak makan nasi lemak Pak Din kat kampung. bestnya. tak pun roti canai cicah susu. pergh. bestnya. alahai. lapar. lapar. lapar. lapar. 

tapi kalau dah duk hostel ni memang tak leh wat paper la. telan air liur je bila mengenangkan semua tu. altenatifnya, makan je la apa yang ada. kan kan kan??

taip entry sambil tunggu air NESVITA sejuk sikit. baru syok nak diminum. kalau tak nanti lidah melecur mula r pi kelas ngan lidah terjelir cam anjing kepenatan. seksi kot. haha...kan Achie kan?


18 comments:

Inspirationalefeks said... [Reply to comment]

teringin gak nak makan nasi lemak ... ehhehe

AdyBudika said... [Reply to comment]

sian die..huhuhu

noie said... [Reply to comment]

huhu pun kena bgn awl sebab ade meeting hari ni...

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..
awal2..tepuk tgn jugak untuk mishh..hahha

mek..nok mitok tolong nih

Jay said... [Reply to comment]

hehe....apo kato mish mekan megi jer...confirm cacing tu sonyap teruih..hahahaha..

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

rajinnya najihah sahami!;)

Bulan said... [Reply to comment]

hahahha..tiru i la tue.mentang2 i slalu bgn awl.ahakss

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

nape x jamah sket jer buku2 atas meja tu...amik satu muka surat dah la.selain alas perut boleh juga menjadikan ia salah satu teknik mengingati dengan berkesan...

wakakakaka

tyka chou said... [Reply to comment]

aish.
rindu pulak zaman zaman blaja dlu..mnum nesvita je yg mampu...hehe..

LittleGurl said... [Reply to comment]

alaaa....dah lunch dah pom dear...jom lunch!hakhakhakhak...*lapo*

laskar pelangi said... [Reply to comment]

go0d luck makcikkk!!
lebiuuu~

Cik Ezy said... [Reply to comment]

duk hostel xseindah duk kat umh..
hahakk..
kalo kat umh nk mkn pape pon boleh

Encik Psychopath said... [Reply to comment]

call mcd la.

Woofer Storm said... [Reply to comment]

laaa,ingat nak antar je makanan kat hostel..<--tipu..

*seksi celah mana?seksa mungkin ada..hahaaaa rasa nak muntah dah ni..bueeekkkk

diana said... [Reply to comment]

dok hostel tak best pasal makan je..pasal lain best!!hehehh

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

slimmmmm dengan nesvita,,haha

Woofer Storm said... [Reply to comment]

kbulur tggu entry dari dia ni..aikkk

chemay said... [Reply to comment]

minum paanas2 pon oke.
so cacing2 dlm perot boleh mati kepanasan..
hehehe :P