Saturday, November 5, 2011

Maaflah Saya Tak Komen Blog AWAK......

bunyi tajuk macam sadis je kan. tapi tak pe. jangan nak sadis sangat lah. sembelih kang!! dah dekat ngan raya korban ni elok sangat la tu..haha.

by the way, pernah tak bila korang blogwalking, korang baca entry diorang tu. kaang-kadang korang tak baca. korang bukak blog dia. tengok tajuk, tengok isi sikit-sikit. lepas tu terus blahh...agak-agak nak tinggalkan pesan kat shoutbox pun segan-segan sebab nanti tuan blog kata, eh, dia singgah tapi sampai hari tak tinggal komen..wuwuwuwuuwu.

jangan nak sebekkk sangat lah (sebek is seih giler-giler). mungkin orang yang buat macam tu mempunyai perasaan yang sama macam Mish.


  • entry tu bersifat SEO.
    jangan tengking dulu kalau korang terasa okeh. Mish boleh terima kalau tajuk entry yang SEO. tapi kalau boleh yang jenis isinya diolah sendiri. tak de la stereotaip sangat kan. kalau pelakon, berlakon ikut skrip deret. agak-agak bosan tak? hehe. sama la cam entry. sekali sekala, bagi la pandangan sebagai kesimpulan entry SEO korang tu in case kalau dah malas nak ulas balik..kan? ada la jugak pointnya Mish nak drop komen. hehe. tapi tak pe, bilangan visitor lagi penting kan? hehe.

  • tak faham ngan kandungan entry
    kadang-kadang ada blogger yang suka update benda yang macam nak dirahsiakan, tapi diluahkan kat blog. nak bagi contoh pun Mish tak reti camane. tapi macam tulah. haha. agak-agak nak mintak tempeleng la ni kan. hehe. contoh cam, dia nak cerita pasal sesuatu perkara. tapi banyak sangat point yang dia tak bagitau. alasan, maafla, tak leh bagitau...rahsia.tettt...Mish tak marah dia nak update. mungkin dia nak buat softcopy lam blog dia. Mish paham. sebab tu Mish tak berani nak turunkan komen. kang terbabas komen ai dari cerita sebenar kanggg. haru biru jadinya. hehe.

  • dua tiga entry lepas lebih kuranggg jerkk
    okeh, yang ni Mish sangat terasa. haha. sebab minggu lepas ada dua tiga entry sal makanan. lepas tu kadang-kadang kalau sedih, dua tiga entry citer sal sedih. tak habes-habes ngan sedih. sampai korang pun dah tak larat dah nak komen kan. bagi komen membina pun tak terbina-bina gak semangat tu. takpe takpe. ai pahammm...hehehe. sebab kalau Mish pun, bukak hari ni, pasal dating ngan pakwe. bukak esok, pasal dating ngan pakwe yang semalam punya, sambungan katanya. bukak lusa....dating ngan pakwe lagi, part 3 lak. aihh..tak larat nak komen sama.

  • mokcik sibuk / tak intenet
    sebab yang paling memungkinkan is, mok cik ni bizi. maklumla, kat Simpang Pelangai tu tak de line internet melainkan terpaksa guna Streamyx kat klinik punya. so, kalau nak menyinggah-nyinggah blog korang lama-lama tu memang tak la ye. Mish singgah mana yang sempat je. hehe. sori ye. soriii!
    --> ni la point utama sebenarnya. yang kat atas tu rekaan je. ada kena mengena ngan sorang dua je yang hidup. hahaha.

bila Mish baca balik entry ni dua tiga kali, ishhh..macam kasar la pulak ayat-ayat Mish. maaf ye. tak niat nak renggangkan hubungan kita. cuma nak jelaskan je kalau komen saya tak sebanyak komen awak, mungkin yang diatas ni la puncanya. pape pun, blog anda, hak anda....happy blogging k!

11 comments:

faryzh said... [Reply to comment]

komen ikut kehendak hati kn senang..tiada paksaan dan suruhan.chill je kalo orang tak komen blog kita pon.hehehehe..

laskar pelangi said... [Reply to comment]

orang kerja katakan..hik3 bz kerja annn..kumpol money2 tuk kawen kan?hehehe~

Tea said... [Reply to comment]

Ayoo tak pyh sampai pening psl blog okeh..
Gi siapkan rendang.. Mari

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

oooo..heheh..tp entry nuru cm ngarut je..mish tpp komen kan heheheh =)
syg mishhh <3

JIJI YU said... [Reply to comment]

aku smpai ke sekang ni tak tau menatang ape tu seo

Nazifa said... [Reply to comment]

patut la x komen i
;p

sab said... [Reply to comment]

hihihi...sab terasa la dgn entri ni.. >.< :P

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

weh la budok..simpang pelangai ke..meh sini trn temerloh..hihihi..

semutsengal said... [Reply to comment]

aku mcm terasa, tapi mcm tak.


kau rasa aku ptut terasa ke tak ?



AHHAHAHAHAHAH

dayang said... [Reply to comment]

waa.. da keje ea mish.. anyway, gudluck in your job.. :)

Wanie said... [Reply to comment]

opinion masing2 kan..nak drop komen kat sume blog yg kte singgah pn x larat jugak..busy2..yg x keje ni pun busy kot..haha