Wednesday, November 16, 2011

Siapa Suruh Nakal?

Assalamualaikum w.b.t.

tadi ada sorang patient kanak-kanak datang klinik meraung-raung. memang satu klinik bising ngan suara dia je la. macam sakitttt sangat. dia duk kat kecemasan time tu.

lepas tu ai pun buatla bizi body. pegi skodeng apa yang jaik sampai macam tu sekali bisingnya. terwonder la jugop. masa pegi tengok tu ramaila cikgu yang ada kat situ. rupanya budak tu jatuh dari kerusi kat sekolah. dia main lompat-lompat kerusi lepas tu terjatuh lepas tu tangan dia patah.

patut la meraung kuat giler. sakit kot.

lepas tu dengarla nenek dia membebel, " tu la, masa main lompat-lompat tu ada ingat sakit?orang dah larang tu cuba dengar. ni la dia. tuhan dah balas. "

haha. kesian budak tu. dah la sakit tangan. telinga pun sakit sekali kena bebel. ishh.

15 comments:

emy|farid said... [Reply to comment]

bdk2 memang. selagi tak dapat, tak kena. tak nak duk diam. huhu

Jay said... [Reply to comment]

kalau zaman Jay dulu bukan je kene ceramah..siap kene pukul sekali..hahahaha...dah sakit tambah sakit...

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

at least die dpt pengajaran dr ape yg jd..hikhik

semutsengal said... [Reply to comment]

padan muka, padan muka.



LALALALALALAL

wachak said... [Reply to comment]

mesti budak tu serik nk main lompat2 lepas ni ... :D

Nazifa said... [Reply to comment]

bdk buas.xleh duk diam.kene ikat ngan tali len kali :p

diana said... [Reply to comment]

pengalaman yang mengajar..:P

cik violet said... [Reply to comment]

tu la degil..hehe

Tea said... [Reply to comment]

Kalau tak mcm tu tak insaf,.. Lepas ni memang takdela melompat2...

Aiman said... [Reply to comment]

ahaaa..

kesian.. btw.. nais nenek!

emieysandra said... [Reply to comment]

budak budak..mmg nakal..huhu~

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

bagus nenek dia marah cam tu, next time kalo buat jahat dia ingt kata2 nenek dia sebelum buat

Wanie said... [Reply to comment]

dah sakit baru la nak sedar..

YOUsoF said... [Reply to comment]

Kesian dia.. Dah nama pun budak. Mestilah ada perkataan degil dalam kamus hidup. ;D

apik pehe said... [Reply to comment]

huhu..same je nga mek masa muda2 dulu..hahaha