Monday, November 14, 2011

Good Luck to SPM Candidates 2011

hari ni first paper bagi calon SPM. kalau tak silap la. sebab hari ni adik Mish, Athirah tu baru je habis satu paper. tapi happy nya macam dah habis SPM. cehhhh. adik aku memang confident tinggi. hahaha.

teringat zaman SPM dulu. dua hari nak SPM rumah Mish terbakar. tapi Mish duk hostel time tu. bayangkan lagi dua hari nak SPM duk kalut umah terbakar. tak tau la apa perasaan time tu. paling terkilan sebab bilik Mish yang 100% tak dapat nak diselamatkan. dah la baru lepas raya time tu. semua baju raya yang tak sempat nak pakai terbakar. wuwuuuu.

yang paling Mish sayang tracksuit kaler pink. sweet sangat seluar tu. kalau ada sekarang mesti Mish pakai lagi  tayang kat korang. Lee Min Ho pun boleh jeles kalau tengok seluar tu. konpem!

kalau la boleh putar balik masa ke zaman SPM, Mish nak belajar sungguh-sungguh. haha. dulu banyak main kot. biasa la. masa tu kan sweet seventeen. tengah nano-nano lagi time tu. hoho. apa la naseb. so adik-adik yang ada peluang lagi ni, ni macik nak pesan, belajar leklok k. jangan ikut sangat perasaan remaja yang tak rasional tu. nanti bila dah kerja, baru kita menyesal.

8 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

nyesal ke skrang yunk..hikhik..

Ezy Chiaki said... [Reply to comment]

mmg dugaan sebelom spm la 2..
rmah terbakar..

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

baik makcik :) doakan kami ^_^

Tea said... [Reply to comment]

Kalau diberi peluang tak sanggup nak ulang balik SPM.. Tamo.. Tamooooo

Aiman Isa said... [Reply to comment]

tak payah tgu kja nk nyesal..

ni, dok dlm u pun trasa pnyesalan.

diana said... [Reply to comment]

baiklah makcik..:p

semutsengal said... [Reply to comment]

kalau masa boleh undur, pasti semua orang pun berjaya dalam hidup.



LALALALLALALALALA

BENA said... [Reply to comment]

bena pun ase nak amik lagi spm . sbb dulu nakal abes . sampai tak stadi nak jawab exam. konon depan mama bukak buku . dalam buku novel . HAHAHAHA ;)