Friday, November 11, 2011

Sebelas Sebelas Sebelasss!

wow! tarikh hari ni lawoooo sangat. semua ada satu kan. 111111. haishh. tarikh baik, jatuh pulak hari yang baik. dan dan hari jumaat yang mulia ni kan. maka, ramai la yang grab tarikh ni untuk jadi tarikh istimewa.korang lak cane? takde ke nak declare ngan somebody atau tunang ke hari ni. jom jom!

kat Hotfm pun berkepuk duk cerita pasal kawen. lepas tu lagu kawen pun berdentam dentum je. buat hati ini memiang mau kawen kejap. opss!

dan kebetulan, hari ni jugak Faizal Ismail (FBI) dapat baby!! comey je tarikh lahir baby ni kan. sebelas haribulan sebelas tahun dua ribu sebelas. kalau lam ic nanti mesti depan dia 111111-**-****. haha.

psst~

  • hujan pagi hari bikin mengantuk!
  • kiamat jatuh pada hari Jumaat. jangan suka sangat... :)

15 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

cun kot dpt tarikh lahir cmtu..hikhik...nak lahir ari ni leyh??haha

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

nuru sokong ps kedue tu...pelik ah asal org duk ckp pasal tarikh 111111 ni huhuh

Aiman Isa said... [Reply to comment]

saya suka ps kedua anda :D

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

taw xpe...aku x pk tarikh tu cantek sbb takutkan kiamat dan kemunculan dajjal..hihii

laskar pelangi said... [Reply to comment]

nakkkk kawenn! tp xde orng ajak lagi ni...kih3

laskar pelangi said... [Reply to comment]

nakkkk kawenn! tp xde orng ajak lagi ni...kih3

Tea said... [Reply to comment]

Ye ke? Harini anak fbi lahirz.

diana said... [Reply to comment]

hari ni jugak akak banyak like entry kengkawan..itu la menariknya jumaat kali nih..hahahah

Hanie_Dew said... [Reply to comment]

ye ye.tak sabar nak tunggu mykid anak FBI. mesti 111111-xx-xxxx kan.

Wanie said... [Reply to comment]

ramai je nak bersalin hari ni kan..huhu..

YOUsoF said... [Reply to comment]

Tak kisah sangat dengan tarikh cantik ni.. Lebih suka fikir yang usia dunia ni dah semakin uzur, betul la hari perhitungan semakin dekat..

Tahniah kepada brader Faizal. Bapa FBI, anak boleh jadi PDRM. ;D

alif haris said... [Reply to comment]

alif nk berak sempena 111111 ni hhahaha

Cik Miera said... [Reply to comment]

wow kalau no ic macam ni... pergh..

semutsengal said... [Reply to comment]

selamat 111111 yaa.


HUHUHUHUH.

Nazifa said... [Reply to comment]

nak beranak ari nie jugak lah :p