Wednesday, November 2, 2011

Blog Sengal-Sengal Kambeng Yang Best!

klik gambo header kalau nak pegi serang mereka eh.

blog ni selalu panas ngan entry yang bermacam jenis. ada isu sensitippp, ada entry memerli, ada entry santai dan bla bla bla. korang nak tau betapa bestnya blog ni pegi jenguk sendiri okeh! sekali tengok tuan belog kat header nampak cam Ezad Exist kan kan?

blog ni pulak memang santai habis. kengkadang duk bercerita pasal kisah jiran-jiran dia. kadang pasal si cilik dia. almaklum la. bapak saudara prihatinn........haha. owner blog ni kreatif tau!

yang ni si semut sengal. yang ni memang betul-betul sengal. penuh ngan tajuk yang propa habis lah. kalau nak baca entry dia di nasihatkan supaya jangan baca tajuk entry. terus baca kansungan entry tu. kalau tak anda akan hampa sebab tajuk entry ngan isi lain-lain. hahha

kemerepekan pentuan belog : 
daripada merepek tak tentu hala baik ai buat macam ni. best jugak eh. tak payah penat-penat nak pikir idea. haha...lepas ni yang pompuan pulokss. wait aaa...

24 comments:

BENA said... [Reply to comment]

saya suke baca BLOG YOUsof . heeee ;)


nanti yang pompuan sila2 la senarai blog bena . HAHAHAAHAHHAHAHA ;)

JIJI YU said... [Reply to comment]

hahaa..patot le orang kata aku macam retis...

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

huhu..macam2

Akeyla Frr . said... [Reply to comment]

HEEE :D

**::CIKNUURUL::** said... [Reply to comment]

errkk!!,.JIJI tu mcm ezad??,.adoiii,.

--> ji,ko jangan nak perasan lebih,.haha,.

diana said... [Reply to comment]

blog jiji adalah blog wajib terjah bagi akak..
heheheh

kembatolo™ said... [Reply to comment]

justin biber lah ni minat pepel ye? haha

Umie Artoqiemie said... [Reply to comment]

tahniah korang2.. hahaha. semua aku kenal ni..

laskar pelangi said... [Reply to comment]

yehaaaa...mmg best blog si jiji =D

Faaein Talip Roy said... [Reply to comment]

yang kenal blog jiji yang bajet retis tu je.. hahaha..

Tea said... [Reply to comment]

Blog ni lagi best!

YOUsoF said... [Reply to comment]

Blog yang ke dua tu ntah apa² je lah kan!

ekabukanmakcikkau. said... [Reply to comment]

eleh yousuf tgh control kembang lah tu hakhakhak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

makin femes lah jiji.hehe

Wanie said... [Reply to comment]

blog yg paling sengal memang semutsengal tu..sokong 200%..hahaha

semutsengal said... [Reply to comment]

blog yang ketiga tu lagi oklah dri blog yang kedua.


HAHAHAHAHHAHAHAH

kira kekuri said... [Reply to comment]

ohh sya pernah ter blogwalking dekat blog pertama tuh. best! hehe..blog nih pun best jugak. blog mish pun sllu jg bw, cuma baru2 nih je komen. :D

.:|kamaryeah|:. said... [Reply to comment]

wah wah~
mau g usha lah~

emieysandra said... [Reply to comment]

blog mish la yg best!

apik pehe said... [Reply to comment]

kenal sangat diorang tu..hahaha

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

wow! bgs la mish..at least dh blh tlg kita bw ke tmpt mereka..maceh dear!

YOUsoF said... [Reply to comment]

Betul kata² semutsengal kat atas tu..


HAHAHA

Munnafendy said... [Reply to comment]

rajinnyaaa review blog =)

Anonymous said... [Reply to comment]

sangat menarik, terima kasih