Friday, November 18, 2011

Takkan la asyik aku je?

hari ni Mish jadi officemate yang kejam sikit. HAHAHA. gelak pun kena la besar. sebab kejam kan? tapi kejam Mish kejam sikit-sikit je. kejam manja-manja.

sebenarnya tadi Mish kena attend meeting mesyuarat pencapaian. tapi bab mesyuarat Mish malas sangat. sebab baru je lagi jadi mangsa kena buat minit mesyuarat. so, betapa Mish nak elakkan diri lagi sekali, Mish mintak la member sekerja tu ganti Mish. actually bukan ganti tau. dia kena salah seorang yang pergi. kalau tak Mish, dia la yang kena pergi.

sepanjang Mish masuk sini, asyik Mish je kena masuk meeting yang bosan tu. mana aci kan. sikit-sikit kalau berkaitan ngan klinik ni, muka Mish yang kena pergi. tapi kalau ada event yang keluar dari klinik ni, contoh macam amek ubat kat hospital ke apa ke, laju la dia. ish, mana leh kan?

so, kali ni je. Mish mintak tolong sangat-sangat ngan dia. supaya dia setuju untuk gilir-gilir. next meeting bia la Mish pulak yang pergi. adil la kan kan??haha.

psst~
member tu cakap, lelaki memang cair ngan perempuan. hahaha. jadi perempuan semua. gunakan kelebihan tu baik-baik okeh.

11 comments:

padin said... [Reply to comment]

belajar dengan sapa kejam - kejam ni? hahahahaaa

onie said... [Reply to comment]

dia baca dak entri ni?

alif haris said... [Reply to comment]

alif tak cair ngn mish pn .. hahaha .. :p weeek :D

Tea said... [Reply to comment]

mish: pergi meeting.. di situ orang akan lebih kenal kamu daripada kamu pergi amik ubat... meeting is a platform to develop our selfconfident~

Aiman said... [Reply to comment]

T_T

mengambil kesempatan

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

ahhaha...bguihhhh..kne gune ape yg kite ade..laki kn mudah sngkut ahhahaha..OPSSS

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

cair la sangat..haha. buat ye dia tak layan padan muka.ngeh~.. :P

semutsengal said... [Reply to comment]

tak cair pun tengok mish..


LALALALALALALAA

Wanie said... [Reply to comment]

hahaha..malas nak buat minit mesyuarat la tu sbb tu x nak pegi kan..

Woofer Storm said... [Reply to comment]

apa yang penting kerjasama..hehee

*klau dah tak nak,goda ckit..pasti cair^^jihah memang kejam dgn sy pun.hehheee

YOUsoF said... [Reply to comment]

Gilir² la baru masing² dapat nikmati keseronokan dalam meeting tu.. ;D




Member pulak cakap, perempuan memang cair ngan lelaki. Jadi lelaki semua, tunjukkan keikhlasan kita dalam berkawan. Buktikan kita bukan jenis mengambil kesempatan. kehkehkeh