Monday, November 7, 2011

Seronok Je Dengar Orang Lain Pandai Masak

Assalamualaikum w.b.t.

tangan tiba-tiba gatal nak menaip. ekceli tengah tunggu kek coklat yang tengah dikukus atas dapur. haha. tah habes-habes pasal makanan kan? ades..tengok body le..tembamm bebeh. hehe.

tadi wanie datang blog, dia cakap menu dia hari ni western. cewwah. beraya kat Malaysia. sakan pulak wanie ni eh. jeles jeles. pada pandangan Mish, pizza dan kek yang dia makan tu mesti dibuat sendiri. setahu Mish wanie ni rajin masak. sebab tu dia rajin share resipi. hehe. untung kan kalau reti masak. nak makan apa, masuk dapur, cincai-cincai, dah siap. isk, jeless!

orang tua-tua kalau rasa masakan kita sedap-sedap mesti diorang cakap dah boleh kawen ni...hehe. kita pun kembang-kembang la sikit lobang hidung tu. ye dakk. ngaku je laaaa.

kalau blogger yang memang Mish tabik kalau bab masak is Kak LM. bab makanan memang dia rajin. sampaikan nugget dan mee kuning pun dia buat sendiri. rajin habis lah. mau laki tak sayang. haha. kan Kak LM kan kan?

persoalannya skang, Mish ni pandai masak ke tak? jeng jeng.

16 comments:

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

iqa fail bab masak.
tp bab baking2 boleh la. hee

محمد رازيق said... [Reply to comment]

salam idul adha. jadi, mari blajar masak. hehe

Wanie said... [Reply to comment]

hahaha..malu pulak wanie..mish ni..ish2.:D reti masak je la, tapi bukan sedpa mane pun mish..nape takde sape cakap dah boleh kahwin kat wanie pun?huhuhu

actually, akak ipaq yg buat pizza n kek tu..haha..die terer bab bakin n western..wanie tolong ngap je..

klu nak pandai masak kena rajin ke dapur la mish :)

Tea said... [Reply to comment]

Lepas msk upload gbr k.. :)

semutsengal said... [Reply to comment]

Errr,


aku pandai masak air dgn nasi je. Mish pun mesti cenggitu gaks kan ?



LALALLAALLALALALA

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

setuju..kak lm mmg pandai msk kan? eyeme x cukup rajin nak wat mee kuning sndr..kot ye jadik mee kuning kan?haha..

mish pandai ke? ce anta sket kek tuh..baru leh tau..haha (gurau je)

kira kekuri said... [Reply to comment]

betol tuh, dengar orang lain masak, mcm seronok je. lepas tuh,klo sya x la pandai sangat memasak. pandai makan je. hikk

~Nana BamBam~ said... [Reply to comment]

kalau belajar, mesti pandai nyer..cube2 rajin untuk belajar masak..huhuh

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

nuru pndai masak heheheh :)

Hizami Rahim said... [Reply to comment]

haha. masak je. main masak masak pon boleh.

laskar pelangi said... [Reply to comment]

mish! ce masak spagheti kejab...mesti sodap tu =)

LadyBird said... [Reply to comment]

bestnye miss loli.. nak sikit pls..

tomatokering :) said... [Reply to comment]

abang ady budika pandai masak.. wohooo

kite pong tak terer -..-''

tauke budu said... [Reply to comment]

mish lagi terror sbnrnya

apik pehe said... [Reply to comment]

mish pandai masak??
mek..jangan tanya macam tu..kompem ramai yang kater "tak"..hehehe..werkk
larikkk

YOUsoF said... [Reply to comment]

Kalau MIsh dah hebat memasak nanti bagitahu Usop ye. Nanti kita boleh cakap² pasal kahwin. ;D



Waah rajin habis Kak LM kan..



Mestilah Mish pandai memasak, sebab tu rajin juga kongsi cerita pasal kejelesan pada orang yang hebat memasak ni kan.. hehe