Tuesday, January 11, 2011

Rasa Nak Berhoneymoon Laaa..

Semalam ada perhimpunan pagi untuk kos Diploma Penolong Pegawai Farmasi. ok. tu nama kos Mish. lepas ni jangan tanya lagi Mish amek kos apa k. ketuk kepala seketul kalau ada yang tanya. haha. cam poyo je statement tu. ahh. abaikan. 

bukan nak bercerita soal kos ke apa. just nak bagitau semalam Ketua Program dah siap bentang takwim untuk sem ni. dengan bangganya diumumkan dan dihebahkan bahawa... 7 Mac 2010 adalah cuti sem. ehee. tapi sedikit ketidakpuashatian sebab seminggu je. sebelum ni biasanya 2 minggu. ahh. jangan peduli sangat. orang bagi cuti terima je la. kan kan?

tak lama dah kan? ala..dua bulan lebih je lagi tu. haha. dua bulan? ala..pejam celik, pejam celik. sat je tu. pastu cuti untuk Chinese New Year lak kami start 3hb Februari. o yeah...i loikee!!yang ni kami dapat 6 hari. ok. terus bab honeymoon. kamu suka kan honeymoon ni. ahaks! rasa macam dah kawen lak wat tajuk honeymoon ni. ok. tak de kena mengena ngan kawen atau pakwe atau paper je. just berkenaan ngan diri sendiri. personal beb. 
rasa macam sangat lama tak join a vacation. cewwah. omputiss u. haha. lama tak bercuti. teringin sangat. perhatian!! teringin sangat ok.. teringin nak pergi ke pulau. contoh cam Pulau Redang, tak pun Pulau Perhentian. Mish suka laut. suka air. suka pantai. suka kerang. suka semua la kalau dah duk kat pulau tu. ehee. 



teringin jugak nak bercuti kat bukit peranginan macam Fraser Hill, Bukit Bendera, Cameron Highlands. uwahh...semua tu memang dah lama sangat Mish tak pergi. rinduu. ada sesiapa nak teman Mish pergi sana tak? haha. 

teringin sangat nak pergi ngan member, mesti best kan? hehe. suka suasana happening. alahai. kawan-kawan. jom la pi sana. hehe. entah bila dapat pergi. konon rancang nak pergi masa cuti Chinese New Year. tapi kan....tapi kan...Mish ingat nak balik la..rindu rumah. rindu Umi. rindu Abah. rindu Iman dan adik-adik yang lain. huwaa. anak manja dah stat manja gedek-gedek dah. haha.

ehemm..sem baru je mula dah pikir nak berhoneymoon ceh. wess Najihah!! final sem ni mimpi la kau nak berhoneymoon. honeymoon depan buku boley la. haha.

26 comments:

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

kuat berangan betul bakal pegawai farmasi nih :P

okla tu seminggu, lame kot heee

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

waa...cam kejap je sem final mish kan..smapai mac je...pastu baru honeymooon la mish..hehe..

sabaq na...diela bulan 5 bru honeymoon...xsabar nyerrrr~~~

eRza farEeha said... [Reply to comment]

wahh..sayam ni mau honeymoon..nk ikot..haha

sab said... [Reply to comment]

mish!! sabtu ni gathering blogger kat TS. mau enggak?

zuera said... [Reply to comment]

meh honeymoon ngn zue..hik3x...
zue blnje..tp duit mish..hehehe

emieysandra said... [Reply to comment]

dak2 kls ade plan nk g plau redang, tp mcm xjadi je sb skg ni asyik ujan.

Izan Ishak said... [Reply to comment]

mish...k.izan pun nak pi hanimun jugaklah. bila nmpak org pi pulau, teringin nak pi pulau. bila nampak org naik CH, teringin jugak. camna ni?

padin said... [Reply to comment]

gi honeymoon jgn lupa ajak, tolong bawak beg pon jadilah ekekee

Bulan said... [Reply to comment]

eh.bukan hari2 da honeymoon ka?
ahaksss

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Afiq Bukhari :
haha..pen Peg Farmasi je la afiq..huhu..tak indah dunia kalau xberangan..

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> .:: dieylah :: :
huhu..tu la...main terima je la apa yang dh ditetapkan kan kan?
hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> eRza farEeha :
haha..xmau la ajak u!!hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> sab :
opss..xjoin kot dalim...huhu..xtau lg...

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> zuera :
hehe..mish on je ni.
:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> emieysandra :
ehemm..best tu emiey..huhu..jeles2..

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Izan Ishak :
sama la kita kak..mana orang nak pegi mesti rasa nak pegi jugak. huhu

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> padin :
padin nak tolong bawak beg? waa..boleh2..xde hal. hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Bulan :
haha..tu lain punye honeymoon la tayam!!

Alienelliz said... [Reply to comment]

mish..jom la p honeymoon..kita berdua..hehe =P

Shag said... [Reply to comment]

Alaa~ Boleh je p honeymoon. Bawak buku sekali. Lepas tu tinggal buku kat bilik, Mish jejalan lah. Hahaha :P

laskar rainbow said... [Reply to comment]

nak ikot gak....pleaseee (merenget cam budak2)

cik.shabah said... [Reply to comment]

gambar tu mesti ada kan?kan?kan?hik3 ;p

RuSh D said... [Reply to comment]

nk honeymoon cepat2 ler kahwin..hahahaa

Shag said... [Reply to comment]

Drop by nak bagi tahu :

Shag ada cabar MISH utk satu kontes ;)

Atsuko Ichirou said... [Reply to comment]

honeymoon??
huhuu...
itot

Aretikz said... [Reply to comment]

piwit ~ diploma tu apa ya? haha.. oh.. kos ni kerja apa boleh dapat? wakaka.. xlama lg tu uikz.. jaga2.. kalau terposting di sabah.. berguling2 lalink ku kena.. haha..