Monday, January 10, 2011

Mish Blogger Lupa Diri?

salam semua. ramai orang cakap, bila orang tu dah mula naik, pakat nak lupa diri. lupa semua kenalan dan orang yang dulunya rapat masa kita kat bawah. err..betul ke??

Mish mintak maaf k pada sesiapa yang ada terasa ngan Mish. memang sekarang Mish jarang blogwalking. jarang sangat-sangat online. kalau dulu, Mish boleh update 2 3 entry sehari. tapi sekarang kekangan masa menyebabkan Mish terpaksa buat apa terdaya je. 

dulu Mish boleh blogwalking dari pagi sampai subuh esoknya. tapi skang, Mish agak sibuk ngan belajar. kolej Mish tak macam kolej lain. satu hari ada dua tiga kelas je. kolej Mish walaupun ada 2 subjek je hari tu, tapi tetap kena stay kat kolej dari pukul 8 pagi hingga 5 petang. kalau balik pun just tengah hari je. pukul 12.30 samapi pukul 2 petang. kitorang punye kelas macam office hour tau.

so, bayangkan kalau Mish dah balik kelas pukul 5. memang la online jap. pastu nak mandi, sembahyang Asar lagi apa semua. mana nak iron uniform. pastu nak kena prepare bahan untuk belajar esok. mana nak sembang ngan member. aihh. memang tak sempat sangat-sangat nak blogwalking. bukan la Mish lupa diri. lupa daratan. Mish pun tak de la hebat sangat. tapi Mish akui la kalau Mish jadi korang pun, mesti akan terfikir yang Mish sombong. 

maaf yea. mish memang rindu nak blogwalking lama-lama. tapi tu la. keadaan dah berubah. huhu. kelas sangat penat. bayangkan 8 jam sehari kelas. malam ofkos la tidur awal. sebab ni final sem. nak score. tak nak habis sekerat jalan. huhu. 

kalau ada masa Mish terjah kamu yea.

psst~
masa terasa makin singkat..

23 comments:

Shag said... [Reply to comment]

Tak apa, Shag paham. Shag pun pernah bergelar student. Tak balik jam 5 tak sah! Selamat belajar ye, Mish :D

Bulan said... [Reply to comment]

sape ckp mish sumbonk?
mne de u sumbonk la yunk.
ehee
sayam u ketat2.muihihi

: JannahSuhaimi : said... [Reply to comment]

sapa yang berani cakap mish camtu ??

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

eeemmm...tak pa blajar tu lg penting dear...kakD ok ja....

siti faridah harun (nama penuh tu) said... [Reply to comment]

xper,, sy fahamm haha !!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

wuuu nak bw cam duluuu huhu skrang masa dah limited.. ngn berukband lagi zzz.. sabar mish, dorang mesti faham punya masalah mish lepas ni :)

diana said... [Reply to comment]

akak pun makin sibuk..
walupun suri rumah je..
apatah lagi mish yang masih belajr..kan??

whitecappuccino said... [Reply to comment]

salam mish! bz yer..sape la pulak kata kat mish macam ni? sabar la mish..

She's retarded said... [Reply to comment]

saya faham.

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

be strong k dear....
always here to support u...

Syat0za said... [Reply to comment]

sombong! wekk!! xD hahahha

d_LA said... [Reply to comment]

alaaaa ciannye..xpe, blaja lbh penting..dla pun dh lama x singgah cni...

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

syg mish la,,terjah2x klu x bz,,da mule bljr mmg la bz,,kn kn

sab said... [Reply to comment]

xpe. sab memahami. hee.. :)

me suya said... [Reply to comment]

sabar je la mish
kadang2 prg tak paham dgn situasi kita..Suya sekarang ni pun jrg kot blogwalking since kerja melambak.nak pulak dah final sem.. so suya hny jengah balik bila ade masa.. kite ade fokus lain kan.. selain blog.. Be hold je ngan ape org cakap

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

salam Mish sayang,dulu kan mana yg utama..blog kemudia leh pk ok?

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

lupe diri ea??gile, takkan la lupe diri sendiri<---stat loyar buruk:P

KM7 said... [Reply to comment]

belajar rajin2 yer...habis blaja nanti boleh bw sampai pengsan.hehehe

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

pasni rindula kat mish nih..xpe2..sma2 la kita blaja bebeno k...chaiyok2 mish... ^^

padin said... [Reply to comment]

ok, di maafkan, mish...

emieysandra said... [Reply to comment]

ala..bese la, kn msih blajar..
jgn jadi yg dikendong berciciran, yang dikejar xdapat..*sory, klu slh pribahasa :)

Afiq Din said... [Reply to comment]

mish mmg... lme xlawat kan... buekz... haha

Izan Ishak said... [Reply to comment]

takpe mish...kalau mish tak singgah pun mish masih tak lupakan k.izan kan? yg penting pelajaran mesti diutamakan tau.

k.izan doakan mish dpt buat yg terbaik selalu!