Saturday, January 1, 2011

Welcome 2011 !!


waa..unbelievable kan. sekejap je masa berlalu. pencennya 2010 dan takhta kemudian diambil alih oleh 2011. hurmm. usia pun turut sama berganjak yea. well, happy birthday kepada mereka yang menyambut hari lahir pada bualn January ni. kamu orang yang tertua ok. hehe.

  • semua azam lama dah gubal belum? dah tubuhkan azam baru? wow!! semoga tercapai la hendaknya!!
  • semoga 2011 lebih baik dari tahun sebelumnya.
  • semakin terasa dengan pepatah, rumah kata pergi kubur kata mari. ish ish ish...
  • kita blogger, kita blogging, kita enjoy!! hehe. kurangkan buat hal, banyakkan buat entry. 
  • selamat tinggal kenangan, selamat datang harapan!!

ok, tak tau nak merapu apa lagi. hehe. sekian terima kasih. opss! lupa. Selamat Tahun Baru 
sekali lagi. senyum sokmo deh!

13 comments:

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

afiq suka part kurangkan buat hal, tmbhkan entry haha
selamat tahun baru mish :D

tqaAwesome said... [Reply to comment]

happy new year gak mish !

Shuhada Othman said... [Reply to comment]

hepi new year yayunk!

ahaha.shud still same mcm 2010.x gubal pape lagi. :D

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

yeah! bykkan buat entry, idea2 mane nak korek??hehe

Bulan said... [Reply to comment]

selamat tahun baru sayam muchuk!
semoga persahabatan kita berkekalan dan leh jupe one day.ehee

wachak said... [Reply to comment]

salam mish.
wa x pernah buat azam pun bila tibanya tahun baru. takut x bleh capai apa yg diazamkan :)

selamat tahun baru 2011

wunny said... [Reply to comment]

selamat thn baru.. wlcome 2011!! :)

Gayahspears said... [Reply to comment]

cayam.. camat thn baru ya... e.. gedik2 nk bw tp tenet slow :( huhu

zirconia said... [Reply to comment]

semoga tahun nie lebih baik dari tahun lepas :D

Cik SHiNJU said... [Reply to comment]

MISHHHHHHHHHHH....
Cantiknye template baruuuuu...
Happy New Yearrrr.... :)

: JannahSuhaimi : said... [Reply to comment]

takleh lebihkan entri. . bizi uhh..:(

Azmi said... [Reply to comment]

hepi new year...
mish makin toa la...

CIK TOM said... [Reply to comment]

slmt tahun br mish syg!