Friday, January 14, 2011

Senyum Dalam Tangis

wah wah. macam belog jiwang lak tajuk tu kan. macam entry emo pun ada. aih..emo lagi. apa barang daaa emo-emo ni. haha. berkata-kata dengan muka kerek nak rak. 

senyum dalam tangis? waa..camane tu yea. korang senyum pastu ada air mata meleleh? macam tu ke? tak pun korang menangis, pastu korang tertawa. ish. macam orang crazy tak? tak tahu crazy tu apa? erk.. crazy tu macam..macam..sila google sendiri la. adehh.

besok cuti. tak tau nak buat apa weekend ni. secara hipotesisnya, hujung minggu ini akan menjadi sangat bosan. ouch.. ada tak sesiapa nak ajak Mish join gathering ke lepak ke. tapi sila sponsor sekali la yea. haha. sape suruh ajak. kalau tak mau sponsor, duk diam-diam. wuhuu. menangis la Mish dalam bilik sambil ketawa sorang-sorang nampaknya. roomate baru Mish akan pergi ke Melaka, konon bercuti ngan family. ahaks! jeles. tapi privacy confirm 100%!! i like. 

eh eh, korang baca entry ni sambil nangis ke sambil senyum? atau ketawa atau menjerit? apa hal la korang nak buat macam tu kan. baca la entry dengan muka serius. berkat sikit kot. haha. ok, sekian lalutan unuk versi petang. semoga hujung minggu ni Mish rajin untuk berblogwalking. dah lama tak tegur kawan-kawan. hehe. doakan kerajinan Mish yea.
psst~
hujung minggu yang sangat tenang dan damai. ahaks! hanya yang memahami tahu maksudnya. wuhuu!! eh eh, terasa nak makan nasik goreng kampung ngan ABC la.

20 comments:

sab said... [Reply to comment]

nak abc. mish ckp pasal abc..ter agak pulak nk. huhu :)

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

mish..tawa dalam tangisan...

eRza farEeha said... [Reply to comment]

laa..yunk td i br nages..jom nanges sme..ahhaa

M a W a D D a H said... [Reply to comment]

mish jgn la sedih2...meh melaka meh...hehe

: JannahSuhaimi : said... [Reply to comment]

haha. . mish. . sedap lak nasi goreng uh..

farahazyanti said... [Reply to comment]

shedapnya nasik goreng kampung + abc.
umm. lapaq2. hee

Uchi kay-f @hmad said... [Reply to comment]

yok nanges same2..hi3 ;p

S..U..D..@..I..S said... [Reply to comment]

senyum2..bukan tangis
nasi goreng kampung..haha
cuba try nasi goreng kerabu...umph

whitecappuccino said... [Reply to comment]

ai mish! weekend la best!tiba2 rasa teringin ABC..tp takleh lagi sbb bdk2 bertiga kat rumah ni batuk teruk.

Shag said... [Reply to comment]

Haip. Shag baca penuh ketekunan dan muka berkerut tanda keseriusan bacaan. Haha. Senyum dalam tangis. Shag pernah alami dulu. hehe ;)

Entri terbaru Shag : Fibroid Kandungan. Bahaya atau tidak?

Yann Mazian said... [Reply to comment]

yann selalu buat nih dear. senyum dalam tangis. ekekeke. :D

alexa yussida said... [Reply to comment]

nk abc jugak..hihi

vote alexa jum

http://gayahspears.com/masa-untuk-mengundi/

LehaMY said... [Reply to comment]

Happy Weeeeeekkkkkeeeeennnnndddddd Mish ! HAHAHAHA . leha paling suka bila weeeeekkkkkeeeeeeennnnnndddddd !!!!! hehehe :D

akU GaDis said... [Reply to comment]

senyum dlm tangis ni,, hihi

weekend? nk g merayap la tuh an =P hehe

zirconia said... [Reply to comment]

senyum je mish. abc cam best gak tu :D

laskar rainbow said... [Reply to comment]

nak ngorat le???

biskut said... [Reply to comment]

enjoy ur day mish....

Azmi said... [Reply to comment]

kalau meraung dlm tangis tuh normal la kan..happy weekend mish

Aretikz said... [Reply to comment]

Ok, jom, dating.. i sponsor makan.. tapi kat sabah.. haha..

CIK TOM said... [Reply to comment]

jom dating kat tati!!hehheheheh...