Friday, January 14, 2011

Happy Bithday Erza!!

hari ni adalah hari tua bagi seorang kenalan blog pepel. beliau adalah Erza Fareeha. best kan nama dia. hehe. so, Mish nak wish kat Erza...Happy birthday friends. semoga persahabatan kita berkekalan yea. ahaks! terharu tak korang-korang??
ehee..tumpang glemer jap yea Erza sayam!! so guys, dah kenal Erza lom? yang pakai tudung merah tu adalah Erza ok. eh eh. sape tak kenal budak sebelah Erza tu siapla..Mish sunatkan korang. padan muka. haha. meh nak share info tentang Erza ni. wahh!! speselnya Erza. siap ada info pasal u lagi nih. senang sikit kalo ada seiapa yang nak usha u, boleyla google blog i yea. haha.

  • Erza adalah hantu Merah!! means, penggemar red the sexy colour. hehe.
  • seorang yang pendiam.
  • mempunyai suara yang manja habiss. 
  • lemah lembut.
  • pemilik pada belog merahnya iaitu http://zaerrzone.blogspot.com/ 
ni adalah sedikit warm wishes yang Mish curi secara halal dari internet dan Mish just edit je. kira ikhlas ni tau. to birthday girl, sila baca sambil menangis ok!! hehe.

11 comments:

tomatokering :) said... [Reply to comment]

tumpang2 . epy beday . hehe

kyoshi_sousuke said... [Reply to comment]

hai..besday erza ke ari ni??xsngka pulak..haha..hepi besday erza,susah payah buat post ni utk erza ^^,

anamizu said... [Reply to comment]

wahh hepy bufday utk erza ^^

*err mish,cik ana nak tanye,cemane nak kasi ringan blog mcm mish punye blog ni ye??

Zaer!! said... [Reply to comment]

wahhhhhh.semalam lagi la ni???untung ade mish,siap buat special entry lgi tuk erza.hahaha.Happy buffday yum2 ala kazam..

To mish : Ape cer skng der????bz ke??

Lan Bingka said... [Reply to comment]

semoga erza sihat selalu dan murah rezeki..;)

Bulan said... [Reply to comment]

hahahaha..

happy bufday!

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

happy bday! to erza.... diela x knl yg sblh erza tu...
nak sunat gak ke??hehehe...
xleh g..sbb dh sunat...oppsss!! ^^

Aretikz said... [Reply to comment]

weehuu ~ zaer bday rupanya. eh? bahaya ni.. zaer lain yg terbatuk.. haha.. erza la (pesanan untuk diri sendiri) hepi bday erza.. hehe..

erza said... [Reply to comment]

yunk!!terharu gilaks ni..hehehe..tenkiu sayam..i pndiam kn..haha..pmalu nieh..hhahahaha..adiah?

RuSh D said... [Reply to comment]

heppy besday erza..yg sebelah dia tue kurang kenal ler..sapa yer??hahahaha:)

BENA said... [Reply to comment]

hepi besday tuk kawan blogger mish okeh ! heeee~