Thursday, January 13, 2011

Buffered Earning ke XX !!!

hati berbunga riang. kumbang berterbang-terbangan dalam taman hati ni. cewwah!!hehe. alah, korang baca tajuk pun dah tau kan kan. seriusli, dah lama tak mengharapkan kehadiran cahaya mata BE yang baru sebab tau belog ni punye trafik macam kura-kura tercabut cengkerang je. eh..kura-kura tercabut cengkerang jalan selowww kan?? sebab kura-kura tu jalan sambil nangis. ok tak imaginasi Mish???haha. melalut je lebih kalau Mish ni.

dah dekat sebulan kot belog ni kosong. iaitu zero tanpa BE. sedih?? tak kot. sebab mood berbelog tu dah makin jujur dan ikhlas. bukan lagi mengharap BE atau trafik. sebaliknya mengharapkan kepuasan hati dan nurani yang penuh dengan cerita duka suka. wuhaha. hambek..ayat skema tahap superb beb. hehe. betul. tengok kawan-kawan dapat BE. alhamdulillah, rezeki mereka. tu je. jeles? ish..dosa doe jeles-jeles ni. dan sangat lama dan sangat lama dan lama sangat dan amat lama Mish tak open Nuffnang bahagian earning. sebab tak naik-naik hasilnya. 

tadi entah macam mana boleh teropen lak kat link tu. ish. tipu je. sebenarnya baca kat blog AfiqBukhari pasal entri beliau yang beliau baru je dapat BE pertama untuk tahun 2011. alhamdulillah Fiq. rezeki kita sama. hehe. asyik-asyik backlink Afiq. macam dah tak de blogger laki lain ke Mish oi?? haha. lantak la. sape suh blogger lain tak wat entry yang pasal BE ni. haha. *actually, nak tumpang popularity Encik AfiqBukhari sebenarnya. haha. keji punye niat derr...* sesiapa yang jeles. sila suarakan kejelesan anda di ruangan komen yea. ahaks! gedik kan?

Buffered Earning ke 14 Mish ni ditaja oleh Maxis. fuhh. first time Maxis berminat ngan belog pepel ni. hehe. thanx yea Maxis!!


nampak tak??iklan BE baru tu seketul je yang ada untuk tahun ni. BE lain semua curang pergi ke ME sudaa.. hak hak.

mekasih bebanyak kepada Mr. Nuffnang dan Maxis Om Nom Nom Race.

12 comments:

Bulan said... [Reply to comment]

wahh.tahniah!
jeles!

Hanis Azla said... [Reply to comment]

Wah bestnya.. tahniah yer. rezeki awal tahun ni..

..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

tahniah.
zami dapat satu je BE.
XD

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Yer.. sila belanja akak pizza saiz king satu

Aretikz said... [Reply to comment]

Kenapa tak harap trafik? trafik kan pembaca? lalalala..

syukur.. hehe.. paling kurang, trafik lalink lg power dari beta.. yg penting.. ganbate ne.. yezza.. hehe..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

rasenye mmg ramai blogger dapat be om nom nom nih :D

akU GaDis said... [Reply to comment]

wahhhh,, tahniah2,, kte bwu dapat 1st BE,, ki3

eRza farEeha said... [Reply to comment]

tahniah yunk..dpt BE..huhu

Shag said... [Reply to comment]

Tahniah Mish. Shag belum ada rezeki nak merasa. Kiki ;)

Entri terbaru Shag : Rumah-KU Pejabat-MU. Aik?

Faizal Fredley said... [Reply to comment]

wah dpt BE jugak dia..tahniah..

AMMAR YASIR said... [Reply to comment]

Wah..dapat BE..Bestnya..tahniah ek

CIK TOM said... [Reply to comment]

tahniah..cik tom pun dpt be yg sama...