Thursday, January 13, 2011

Sebab Selalu Emo!!

Perhatian!! hehe. jangan la serius sangat muka tu kawan-kawan uit. semalam seorang kawan Mish iaitu Suzilawati yang gemoks telah membongkar satu misteri tentang diri Mish. Mish selalu ngadu kat dia bahawa abang Botak a.k.a Padin, selalu je cakap entry baru-baru ni banyak yang emo. haha. sampai Mish nak wat entry pun serba salah. jahat kan Padin? yea. Padin memang kejam. hak hak. semua cepat-cepat pergi umah kuning Padin dan ketuk kepala die guna hammer.

lepas tu masa kelas kan, masa tu lecturer tak de. so, kebosanan melanda. lepas tu si Suzie ni mintak la handphone Mish nak dengar lagu katanya. lepas tu mish cakap, ambillah. Mish kan baik hati. haha. sempat mencelah. lepas tu dia nak dengar lagu lain. tapi Mish asyik ulang lagu sama je. nak tau lagu ape? ehem ehem.. Bintang 14 Hari -Kangen Band. memang suka sangat lagu ni dan amat suka lagu ni. eh. sama je maksud kan? nak tau macam mana emonya dengar lagu ni? download la sendiri. haha.

pastu Suzie pun mengeluarkan ayat keramatnya...

Jihah, aku dah tau nape orang cakap ko emo. tengok la lagu-lagu lam henset ko. banyak yang slow metal..

ahaks! terkena beb. memang pun. nak tau Mish suka layan lagu apa lagi??meh nak bagitau. lepas ni try la download kalau korang rasa nak dengar yea. hehe.

1) Cinta Terlarang - Mahkota Band

2) Love Letter - FT Island

3) Take Care of My Girlfriend - BEAST

4) Warkah - Bau

5) Berakhir Dengan Pasti - Matta Band

6) Tak Selamanya Selingkuh Itu Indah - Merpati Band

7) Tolong Aku - Hujan

8) Perfect Nightmare -Shontelle

9) One last Cry - Brian McKnight

10) Find - SS501

enough!! cukup la sepuluh lagu ni Mish share buat korang yang suka emo macam Mish. kebanyakan lagu tu ada yang sedih ada yang biasa-biasa je. tapi seriesli, maksud lagu-lagu tu semua memang tak de kena mengena ngan Mish buat masa sekarang. ehee. malu sendiri jap. *perasan muka hitam legam sedang berblushing sekarang. hehe *


14 comments:

Encik MamaT said... [Reply to comment]

sekali skala layan lagu mcm tu takpa la.. hehe..

LehaMY said... [Reply to comment]

Mak aih kak mish . Semua lagu2 akak memang slow bebenar ! hehehe . aiseh . sentimental value . ngeee :D Tapi best gak dgr lagu2 sentimental nie. hehehe.

sab said... [Reply to comment]

wow..sentimental jugak mish nieh. wee~ ;p

CIK TOM said... [Reply to comment]

hehehhe...semua lagu mish dgr tue..cik tom xpernah dgr plk :)

pi ketuk kepala padin dgn hammer lelaju..huhuhu...

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Encik MamaT :
hehe..sekali sekala kan encik mamat...hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> LehaMY :
haha..layan ikut mood je la leha tayamm..hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> sab :
haha..opkos la..
:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> CIK TOM :
hak2..p la ciktom..bawak hammer paling besar dan paling berat tau..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

sis pun suka layan lagi2 camni

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

wah,,byknye lagu jiwang,,heehehhe,,sukeeeeeeeeeeeee

emieysandra said... [Reply to comment]

drp lagu kt ats, emiey pnah lagu warkah-bau je..best & mmg sdih!

:)

Aretikz said... [Reply to comment]

Kah3x~ Biar betik lalink? Yang lawak.. tak selamanya selingkuh itu indah.. bukan apa.. MV ada aku download.. sekali.. aduh.. haha.. guling2 ni terus.. tapi.. lagu kangen band.. memang kangen trus.. ahakz..

Shag said... [Reply to comment]

Shag tak pernah dgr pun 10 lagu tu. Haha. Err, Shag layan lagu rock macam mana pulak? Tak emo eh. Hahaha :P

Entri terbaru Shag : Bukti pembaca tidak baca isi entri kita. Haih~

Anonymous said... [Reply to comment]

cugydacutestyounglady: baru ku sedar aku dipuji di cni..maceh3..ngan nada bangga gitu lorh...hik3~