Wednesday, January 12, 2011

Warna Perangsang Semangat

warna saya suka adalah purple. yess! PURPLE!! warna yang buat saya semangat adalah purple!! yea. juga purple. hehe. go purple go!! apa warna anda? hehe. 

warna bilik : Purple, Kuning cair, Krim
warna tudung kegemaran : Hitam, Putih
warna barang kegemaran : Purple
warna baju paling banyak : Hitam, Purple
warna paling ceria : Light Orange
warna paling cute : Kelabu
warna paling tak berapa nak minat : Gold
 warna ni memainkan peranan penting untuk menaikkan semangat kita. secara personalnya, mish memang cerewet bila bercakap soal warna ni. terutamanya kalau nak beli baju atau barang keperluan. kalau tak de warna yang tak berkenan even baju tu cantik, lawa, anggun, dan comel camane sekalipun, selagi tak de warna yang menarik. babai la kau. haha. cerewet tu tak de la tahap kritikal lagi. kan kan?

kalau dah ada satu barang tu yang tak berapa nak menarik pun, tapi kalau warnanya menarik, ehem..memang Mish sapu. contohnya pencil case Mish untuk sem ni. ada tiga. tiga warna dan tiga saiz. hehe. satu warna purple, satu warna pink, satu lagi warna putih pink. hak hak. tak guna semua pun. suka kumpul je. hehe. sengal je kan.

paper pun, tanpa warna hidup kita takkan indah. kan kan? suram je. tak best la suram nyuram ni. tak cool. haha. nanti kawen nak pelamin kaler pepel putih. tak pun dark pepel ngan silver. uwahh!!


psst~
semangat yang hilang. haha. kepala penuh ngan masalah. ishh. bagi idea camane nak chill kan myself ni balik please!! haha. tak habes-habes nak emo. aihh. sila ketuk kepala mish ngan manja-manja je yea. hehe

22 comments:

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

ketok dgn manje??hentak dgn hammer takmo??:P

cik miera said... [Reply to comment]

hihi...smala..warne baju paling bnyak purple n hitam..hihi..i love purple..tp lebih pada kaler baju n tudung.barang2 i suka kaler hitam n putih.hik3

..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

zami suka :

hitam
putih
biru
hijau

XD

alexa yussida said... [Reply to comment]

high five!!
sy pon pencinta pepel..hiii

(tp wrna lain pon ske gak:p cuma pepel come 1st)

M a W a D D a H said... [Reply to comment]

masalah ape nie mish...

meh kongsi ngan dah, meh...:)

ceria2 selalu ya...

padin said... [Reply to comment]

apa kes nak ketuk manja? ketuk kuat2 la ekekee, ketuk dengan tukul besi.. umm, aku minat gold!

me suya said... [Reply to comment]

Suya suka pink yang tak striking chopp

Cik Tqah said... [Reply to comment]

loike purple pink,..kawen ingat nak cream ngn pink muda.. cantek tak?hehe

Bulan said... [Reply to comment]

suke white.ehee
pink pun.tp baju byk pink.ahakss

eRza farEeha said... [Reply to comment]

i pon sukepki tdung itam puteh..eheh

eiela said... [Reply to comment]

suka jugak purple. tapi most favourite xtau sbb suka purple, biru, putih and hijau jugak. hehe

Latest Entri :
Kesiannya budak nih..

sab said... [Reply to comment]

yeah!! geng sab!!!!
haha..

Shag said... [Reply to comment]

Cikgu Shag dulu dia ada cakap, kalau dia pakai baju merah jangan cuba cari pasal. Kang tak pepasal ada yang kena campak luar. Kitorang memula ingat lawak je. tapi sebab satu hari tu, kawan Shag ada buat silap, habis dia campak buku buku keluar kelas. Lepas tu insaf tak nak cari pasal :P

nadzirah aqilah said... [Reply to comment]

anis suka kaler merah... membara dan menyala-nyala gitu semangatnyer.. hahaha

diana said... [Reply to comment]

akak suka purple,pink dan kelabu..
3 warna n mesti terlintas kat fikiran tiap kali nak beli barang2 akak..
heheh..
tapi terlintas je la..
beli jarang2 sekali..
hahha

Azmi said... [Reply to comment]

jgn peransang benda lain sudah la
haha

Amyna said... [Reply to comment]

Mishh pepel.. terus terbayang Gentolak pepel.. Ahakss!!

eRza farEeha said... [Reply to comment]

yunk..npe?/emo2 ni??warne merah xemo kn..ehehe

iwan_dextrous said... [Reply to comment]

x kesah pun psl warne..yg penting bkn pink n purple..hahaha

nub said... [Reply to comment]

purpleholic! haha

shatooman said... [Reply to comment]

untungnya jadi suami dia.. tak payah beli gelang emas..sebab dia x suka gold~ ahahahahaha...

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

biru!! yeayyyy~ ^_^