Saturday, January 22, 2011

Happy Bornday Bulan!!

 
special entry for one of my beloved blog's friend. sempena hari jadi kamu yea Bulan. Mish nak ucapkan ape lagi, HAPPY BIRTHDAY to tou la. ehee. tua sudah kamu yea. lepas ni silajadi orang tua yang matured please. bimbinglah kami 'adikmu' ini ke jalan yang benar lagi lurus ok. haha.

kenal melalui blog. tapi memang sangat-sangat tak sangka sebab boleh rapat yang amat. bila ada je masalah, kami siap main tukar-tukar rahsia hati dan perasaan lagi ok. sila la jeles semua. haha. tak de motif kan kan? ok, nothing much yang i nak cakap la Bulan sayang. kamu dah tua dah pada tarikh 22 January. hehe.

nak tau tak Bulan ni siapa dan macam mana??
  • tokey contact lense.
  • suka warna putih, tapi belog die kaler pink..pelik-pelik.
  • kalau pakai wedges, Mish lagi tinggi daripada dia. kalau tak pakai wedges..emm..tetap tinggi kot. hahaha.
  • suka pakai shawl belit-belit. pastu pakai ngan cardigan. setakat yang Mish perati gambor die dan kuar ngan die la. haha.
  • suara die pun sexy mexy u. ahaks! terbocor rahsia la pulak. haha.
  • hantu fesyen jugak kot. kui kui kui. 
  • seorang lemah lembut, lemah gemalai, tapi bukan lemah lembu ok.

sesiapa yang nak wish birthday untuk Bulan juga boleh terus ergi ke blog beliau iaitu Journey..Life..Love.

8 comments:

eRza farEeha said... [Reply to comment]

nk wish kt cni gak/hepy birthday bulan!!!

Bulan said... [Reply to comment]

thanks sayam!
terharu ahh!
erkk.i tgi dr u ok.ahakss
luv u!

psst~ tokey contact lens yg xleh tahan u.muihihihi

Afiq Din said... [Reply to comment]

xkn wish je mish...

bgi la hadiah kat AKAK bulan tuh,... :P

laskar rainbow said... [Reply to comment]

cik Mish kasi hadiah pe kt cik Bulan nieyh haaa...

cik violet said... [Reply to comment]

lemah lembu?

i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

hepy bfday sis bulan......heee
suke kale putih??oh i loiiikkeeee...ngeee

RuSh D said... [Reply to comment]

heppy besday bulan:)

Cik Shag said... [Reply to comment]

Happy Birthday utk Bulan jugak! :D