Saturday, January 8, 2011

Contest Jelingan Manja oleh Bulan Sayam!


haip semua. rasa macam lama lak tak join kontes kan?haha. padahal join pun macam la kau menang Mish. kekeke. tapi at least kita support rakan blogger kita kan kan kan??kali ni Mish nak join Contest Jelingan Manja oleh Bulan sayam. nape la kamu letak manja tu kat belakang wahai Cik Bulan. malu Mish nak godek gambar manja-manja. haha. 

penat cari. tapi sorila Bulan. Mish tak cukup manja u. jelingan tajam boleh?haha. 230 kali mish baca entry bulan pasal kontes ni dan syarat-syaratnya. tak de pulak dinyatakan berapa keping gambar kan? mish nak hentam dua. lantak la tamak haloba pun. wuhahaha. saya suka bergambar dan saya suka menempek gambar. cuba untuk berubah. ehemm. makan masa. sabar-sabar.






ni banner Cik Bulan. untuk join kontest ni boleh terus tekan banner atau mana-mana nama Bulan dalam entri ni ye.

gambar yang Mish nak hentam plus bantai adalah...

 ok fine..ni memang garang punye jeling beb. jangan takut. ni memang candid buat-buat punye. ahha. muka bulat. aihh..macam belon pun ada masa ni. haha

 ok. ni ntah jeling ke peace. lantak la. Bulan Sayam. i main hentam je ni tau. ehee...

sebagai penutup cerita, Mish nak ajak Miera dan Erza join kontest Mek Bulan ni. haha. oadan muka kamu. Mish join kamu pun harusla join. kan kan??Mish memang follow Bulan dari dulu lagi. hehe. komen kat entri tu kang Mish bagi yea. sebab ni autopost. hehe.

15 comments:

M a W a D D a H said... [Reply to comment]

wahh..jelingan mish manja gitu...

ada can ni nak menang...:)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

perghh manjenye hehe nak ke bulan kasi menang ni? :D

eRza farEeha said... [Reply to comment]

uit yunk..i da join la..ahahh

cik.shabah said... [Reply to comment]

alololo,kiut ah mish ;)

Bulan said... [Reply to comment]

thanks sayam join.and also thanks for da support.meh ciom sket.muahh3!

black paper said... [Reply to comment]

haha,,takut abess,,

salam from russia,,
just followed ur blog
;)

padin said... [Reply to comment]

gila, jelingan tajam tu, takut anak mata terkeluar je kang, keh3

Cik SHiNJU said... [Reply to comment]

Mish...yang atas tu bukan jelingan manja..tu jelingan nak makan orang..
Yg bwh tu baru jelingan manja...msti menang punye! :)

emieysandra said... [Reply to comment]

ala, bulan ade jmput emiey, tp tgh sibuk ni..gmbar pn takde..kne cari ni..
gudluck Mish!

Shag said... [Reply to comment]

Gambar yg 1st kat SOGO eh? Kan kan kan? Kat food court kan! Kiki ;) Good Luck, dear!

Entri terbaru Shag : Surat Perletakan Jawatan dari Cik Kembar

Aretikz said... [Reply to comment]

haha.. itu menjeling ka.. atau tak puas hati kena gambar? hehe,,

BENA said... [Reply to comment]

olololo kire manje ar tu mish ? HAHAHA


auwwwww bena terpikat uuu . ha ? KAH KAH :)


gud luck mish ! :)

Azmi said... [Reply to comment]

pewit2..
auwmmm...
manjanya dia...

CIK TOM said... [Reply to comment]

fuyooo...jelingan mish tue kat sape?

ferra said... [Reply to comment]

hekheee. jeling2 sampai juling ;p