Sunday, January 2, 2011

First Time Update di KL!

uwah uwah..makin lama makin suram lak blog ni. ehem..anybody there?? uhuk2..ni semua Celcom Broadband la punye pasal. ntah bila nak kembali ke speed normal. ciss. ehee.

ok, kembali kepada topik berkenaan tajuk. ni first time Mish update entry kat KL okey. before ni semua entry Mish dari ladang Terengganu. kira ni first entry dari ladang Kuala Lumpur la. ehee. perlu ke bangga sampai taip entry? yeww.. geli je. ahaks! tak perlu pun kan. tapi biarlah. yang menaipnya siapa? dan yang lenguh menaipnya jugak siapa. uhuu..jawab sendiri.

pagi tadi abah dengan keputusan mengejutnya bagitau nak gerak 11.30 tengah hari. fuhhh. Mish yang duk lena tidor masa tu terus terbangun sebab sumpah memang tak packing paper pun lagi. malam tu tidur lewat. tapi duk wat mende yang ntah paper. adess. menyesal?uit...tak baik woo. hehe. kemas la mana barang yang lam list bagai lipas kudung. harap-harap tak de paper yang tertinggal. hehe.

2hb januari hari pendaftaran. kepoh kat member konon nak sampai kolej awal pagi. ehee. tapi tengok la macam mana. konpem sampai lewat lah. tau sangat. umi siap ajak shopping kat situ la sana la. alahai. pukul berapa la baru boleh ambil kunci. uhuks.

psst~
memerlukan setong Vaseline sekarang sebab bibir super duper kering. kena aircond. dah lama tak merasa aircond suhu tinggi. hehe. bibir pun dah shock!!



13 comments:

Azmi said... [Reply to comment]

pakai minyak masak je mish...
haha konpirm berkilat bibir tu

Zaara Sophea Hayat said... [Reply to comment]

Wow cantek n cutenyeRrr blog ni
(^_~)
Suke tengok,hihihi

laskar rainbow said... [Reply to comment]

alahai..manjenyeeew bibir mish =)

CIK TOM said... [Reply to comment]

rindu mish..belajar elok2 ye..jgn lupakan cik tom..huhu

noor said... [Reply to comment]

uiisshh..da syat paking saat akhirr...hahaha...

cantik laarr blog awkk..purple..i like purple...=)

Bulan said... [Reply to comment]

pewwiitt~ 1st time update kt ki il!.ehee

Aretikz said... [Reply to comment]

Napa xupdate dari Sabah? har3x~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

jgn bg sis rindu lama2 tau sayang...

zimy said... [Reply to comment]

lasat2..sy plak slalu update kl..lum tmpat lain lagi..hehe

Fantastic Ajane said... [Reply to comment]

haluuu...:) FA pun sama.. da lama jg x update sbb bb la... skg da tukar streamyx... ngeee..

eRza farEeha said... [Reply to comment]

i baru smpi upm ni..ehhe

sab said... [Reply to comment]

mish. ade mse nti lepak KL same k? wee~

Gayahspears said... [Reply to comment]

wah suda sampai KL...
pakai lipgloss..huhu