Monday, January 17, 2011

Athirah Sahami lagi Power dari Najihah Sahami??!!

Lee Jun Ki : Hai, awak Athirah kan??

Mish : hah?? hey..saya najihah la..ehee..athirah tu adik saya. muka kami memang ada iras-iras kot. salam kenalan. mintak nombor boley?? u tinggal kat mana? u ni yang kerja doktor tu ea? awak nak ngorat saya ea?

Lee Jun Ki : err...oh, Najihah ke? kakak ea? dah tua la yea. emm..saya nak cari Athirah sebenarnya. saya lebih berminat dengan dia. sori yea najihah. babai!!

Mish : *G&#E^R%*A~&*M!*&

ahaks! see dialog kat atas. sape tak nampak meh nak korek hidung. ops. kenapa hidung? suka hati i la blog i. nampak tak kebengangan Mish dalam sketsa dua kerat kat atas? kalau kamu kat tempat Mish..geram tak? geram tak? sila la geram sekali wahai rakan-rakan terchenta.

sila klik untuk membantu penglihatan!!
populariti Mish tercabar sebab ada adik bernama Athirah. owh..siapakah gerangan yang menggoogle nama adik haku itu. ouch. terluka ok. terkecik sudaa hati Mish. kalah di tangan adik sendiri. haha. poyo giler kau. serius terkejut bila tengok keyword untuk minggu ni. mencanak naik nama adik Mish, Athirah Sahami. owh, Trex, adakah mereka mahu mengapa-apakan kamu. haha. over nyeeee entry ni. kan kan? Sekian!!

nahh Lee Jun Ki. sila la ngorat adik saya kat sebelah tu yea. haha, itulah Athirah Sahami. entah gerangan yang Lee Jun Ki celah mana lak entry kali ni. haha. merapu je lebih. haiya..orang tak de belog lagi femes dari tuan punye belog. ape kes ni derr. tercabar wa cakap lu. haha.

26 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

seyes yunk..
muke u same..huhu...seb baek adik..
xpela..at least tumpang popularity die jap..hehe

wachak said... [Reply to comment]

ehh !! kakaknya cute juga per ... ekekeke

..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

haha.
takpe2.
sama2 popular.
;P

RuSh D said... [Reply to comment]

kahkahkah...lawak jer baca post nie...

faraheleena said... [Reply to comment]

hehe..xpe2..
kakak mengalah la kjap:D

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> .: iEyLa :. :
haha..ade iras ea??wahh..jauh kot. haha...ehem. nak suh die p cari pemes sorang2.

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> wachak :
set!!mish banje oksigen seketul kat wachak. hahaha,.

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> ..hizamirahim.. :
kua kua kua..
popular la sangat.
:D

Bulan said... [Reply to comment]

lee jun ki tue xleh blah,naseb bek x lee minho ke lee seungki k

laskar rainbow said... [Reply to comment]

ahaks! padam muka Mish dah tak femes lagi..hik3
gurau jela dear =)

sab said... [Reply to comment]

haha. xpe la mish. tumpang populariti adik je la...wee~

Syat0za said... [Reply to comment]

psst! adik akak tu umoq brape? O.o haaha

Aretikz said... [Reply to comment]

Haha.. macam mana org search lain ni? ish3x~ kim salam adik ya? patutla shout kat box jangan gatal.. haha..

eRza farEeha said... [Reply to comment]

wahh..adek u lg pemes tuu..huhu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

eh adik mish ke tu? nak ngorat gak leh ke? :P

Amyna said... [Reply to comment]

Populariti mish tercabar dan mish pepel pujaan Mr.A terluka.. hohohoho!!

Cik Shag said... [Reply to comment]

Suka gila part dialog bersama Lee Joon Ki tu :P

chemay said... [Reply to comment]

muke same..
comel :)

M a W a D D a H said... [Reply to comment]

sama2 popular..mish dan adik...

satu je pun keyword di depan...hehe

cute2..

Encik MamaT said... [Reply to comment]

adik takde blog ke.. encik mamat nak jadi peminat ni.. haha

CiPoT CeDoT said... [Reply to comment]

kirim salam kat adik yee..hekhekhek...

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

waaa... sama2..smbil angguk2 kepala.. hehehe..

dh tahu beza ape nih...mish senyum xnmpk gg..athirah nmpk gg.. ngee~~ jgn marah fren.. ^^

tomatokering :) said... [Reply to comment]

haha ! jgn marah2 . nnti ceq juai . :P kkekee

Wan Ahmad Nabil said... [Reply to comment]

ayat perangsang main bowling? -.-' siapakah gadis dalam search tu ?

CIK TOM said... [Reply to comment]

2-2 comel..hehehe

Woofer Storm said... [Reply to comment]

taip kat google,entry ni yang teratas..ingtkn apa je.hehee

*kim salm ngan kak je,tak nak tamak2..hehee