Sunday, January 9, 2011

Laporan Hari Minggu Pertama


ehem..salam ahad semua. hehe. semalam, Sabtu, satu hari mish tak online. sebab duk mengeratkan hubungan rumah tangga kat MidValley. ahaks! paham-paham la yea. hehe. tapi sumpah nyesal gi MidValley semalam. makhluk ramai ntah dari planet mana. sesak. crowded. jem. dan sewaktu dengannya. huhu. kat surau, untuk tempat ambil wuduk bagi bahagian perempuan bukan main panjang lagi beratur. macam ular kena palu. berlekau-lekau.

macam-macam ragam la bila orang ramai macam tu kan. yang tertolak sengaja ada. yang tak sengaja pun ada. nak cepat kan. biasala. tapi kesian wess kat mish yang kecik ni. err..pasan kecik jap. bole la yea. ehee. Mish yang kecik ni asek ditindas je. ditolak orang sesuka hati. sadis! 

pastu semalam ada Carnival jualan Chocolate kat dewan exhibition tu. best giler ok. banyak chocolate dijual. harga pun walaweh..murah-murah la jugak. ehee. i kan penggemar coklat. dapat la jugak seketul dua coklat dari orang rumahtangga i tu. ahaks! teruja sat. pastu bila makan, main sumbat-sumbat dan sumbat sampai mual perut nahh kau. padan muka. haha.

dah la semalam pakai wedges 8 inci, penat ok. lenguh-lenguh kaki Mish. padan la muka kan.gatal pi pakai kasut tak senonoh tu asal. haha. 8 inci? ok, Mish tipu, mau tertonggek Mish jalan kalau 8 inci. haha. kuat benor nipu skang. aihh. 

ok. puas hati sebab dapat membebel. haha. terima kasih kerana membaca. haha. kalau ada yang baca la. kalau tak de, emm. terima kasih pada diri sendiri sebab rajin update. wuhahaha!!

psst~
semalam keluar. hari ni keluar lagi. alahai. kering gua beb. hehe. lagi satu. 1st week dah langgar azam. konon sem final ni nak diam-diam kat bilik. ceh. hipokrito. tak boley pakai punye azam. hehe


20 comments:

i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

nak ikot gak.....ade cklat lbih x?pos kt silah..hahhaha

M a W a D D a H said... [Reply to comment]

adah dah bace entry merapu mish...tidakk!!! hahaha...

xleh bayang kalau mish pakai kasut lapan inci...hahahaha...nipu no 1...hhihi...



ehemm...shopping ngan sape tu?? hurmm

ferra said... [Reply to comment]

hakhak.. u dtg blog i, i dtg blog u balik. ish tu lah i pon baru dgar pasal menda2 cokelat ni. i nak pi wuuuu!

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> i am S!L4H.. :
ahaks!nak coklat..mai turun sungai buloh meh..hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> M a W a D D a H :
hahaha..shopping ngan..err...kiv la question tu. haha

anamizu said... [Reply to comment]

p pameran choc tu eh mish?? cik ana nak p jugak tapi kene kje la pulak..uwawawa

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> ferra :
haha..thanx ferra!! p la,..best la jugak..walopun ramai gerai non muslim punye. huhu

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> anamizu :
ehe...nanti free pegi la ana..

Aretikz said... [Reply to comment]

Na.. siap.. elaun lambat lagi mo masuk tu.. haha..

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Aretikz :
alaa...t mish suh atik bank in duit ea. hehe

misyamissyou said... [Reply to comment]

wah..meronggeng jek..coklat xnak pass sini sikit pon...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

asal x pakai yg 18 inci punya? :P

bak mai la coklat sikittt :D

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

jom lepak mid lagi,,ehehhe

zirconia said... [Reply to comment]

midvalley tu memang sentiasa penuh sesak. hehe

sab said... [Reply to comment]

mish keluar xajak!! grr..marah nieh... :(

Gayahspears said... [Reply to comment]

amboi sakan ko jln ya yunk... huhu

LehaMY said... [Reply to comment]

HAHAHAHA. adedede. ada ka high heels yang 8 inci nie. hehehe

mak aihhh. weekend kan~ tyme tengah banyak duit. tengah2 bulan tak ramai tu. hehehe :D

black paper said... [Reply to comment]

keh3,,tipu sunat.. ;D

regarding to your question,
yes i am taking medicine course here,so,please raise both of your hands up,and start to make prayer for this weak servant of Allah k,,
insyaALlah,i'll pray to you too ;)

laskar rainbow said... [Reply to comment]

pinjam heel 8inci tu na...kih3

A.D.A.M. said... [Reply to comment]

Coklat? wAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Bestnye.