Thursday, January 20, 2011

Entry Hari Thaipusam

salam penghayatan cuti Thaipusam yea semua. ehee. hari ni Bulan ngan Erza mesti pergi panjat Batu Caves ni. ahaks! gembira la mereka-mereka ni yea. 

okeyh..jom merepek. dah lama rasanya Mish tinggalkan tittle 'blogger tegar' ni. klau dulu, UV harusla melebihi paling kurang 400. (tu pun dah kira susah nak dapat bagi Mish) wajib dan harus. tengok duit earning Nuffnang. waa. banyak peningkatan. hati berbunga-bunga. sengih sorang-sorang tengok duit. tengok jumlah follower pulak. waa. peningkatan yang agak laju. naik jap semangat nak berblog. tapi tu dulu la. 

namanya itu dulu. sekarang ape dah jadi? ahahaha. dah tak peduli semua tu. berblog untuk diri sendiri je. ada pembaca, alhamdulillah. kalau tak de sekalipun, blog still my priority. tapi sekarang keutamaan Mish makin bertambah. so, kasih sayang tak dapat sepenuhnya diberi kepada blog ni. 

sekarang nak menempek di SB pun dah tak seronok sangat. kawan-kawan dunia maya Mish masing-masing bizi. dah tak happening macam dulu. ye la, sebab dulu musim cui, masing-masing 24 jam depan lappy. kan kan. sekarang masing-masing dah bizi dengan kelas la, keje la, assignment la. ades. rindu la masa senang dulu.   hehe.

cuti-cuti macam ni seronok betul buat taik mata kan? haha. 

psst ~
makin lama malas nak pikir tajuk..hehehe

19 comments:

RuSh D said... [Reply to comment]

selamat menyambut hari thaipusam mish..krm salam kat sammy vellu..haha..

..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

hehe.
sama la.
dulu pon gile macam tu jugak.
skrg blogging utk kepuasan.
bese la.
awal2 dulu tak matang lagi.
skrg dah matang. KOT.
haha.
XD

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> RuSh D :
boleh2..die duk belakang umah mish je tu. haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> ..hizamirahim.. :
haha..
tau xpe. adess..
matang la sangat kununnya. hahaha

cik.shabah said... [Reply to comment]

selamat ber-thaipusam dear ;p

keh keh keh !

Bulan said... [Reply to comment]

ngutuk i ek?
nk kne nie.ahakss
erza je p pnjt.pg2 lg da bgn p panjat tgga batu caves tue ngan anis.ahakss

windu mse dlu2~~

Gayahspears said... [Reply to comment]

yunk.. i cuti arini.. ahaks..huhuhu

Afiq Din said... [Reply to comment]

mish cucuk kat mne?
hidung ke?
xsakit ke?

Izan Ishak said... [Reply to comment]

mish...kita samalah. kalau dulu dok kejar trafiklah...nufflah. skrg ni sejak babnd ni menggila dah malas dah pikir.

Cikbelog said... [Reply to comment]

cikbelog tak dapat cuti thaipusam ..huuu

eRza farEeha said... [Reply to comment]

oit yunk..pe plak pnjt..u la...bulan tggu u tu ajk die dr pg td..aish...haha

She's retarded said... [Reply to comment]

betul2! blogging untuk kepuasan

mimie said... [Reply to comment]

uishh! da ptg la. cuti da nak habes.huhu!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

haha..semangata akak makin suram sejak x sht ni mish.

Cik Shag said... [Reply to comment]

Aiyo Mish. Selamat bercuti! Kiki. Tu lah pasal. Shag nak BW pun rasa bosan je. tak ramai orang online :P

sab said... [Reply to comment]

tau xpe..sab pn xdpt sgt nk bace blog mish. xpe2..pape pun..sab dtg sini jugak tau!! haa..

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

tula, sumenyer busy, haih, nk bergosip pon tade mase

Fello Ariza said... [Reply to comment]

tido jek keje mek nih tme cuti..

caittt~

Aretikz said... [Reply to comment]

Haha, tu la, kan dah lalink cakap, tak nak dengar.. (Eh? Apa kes? Haha)