Thursday, January 6, 2011

Saya Ada Heroes!

taip entry sambil mengunyah something. krup krap krup kurap. ops!tersasul kurap pulak. geli je kan. haha. sangat best sampai tersasul sudaa. ahaks! nampak sangat mengada kan? mau tempeleng budak ngengada ni lelaju? langkah mayat semut dulu. haha.

korang ada heroes?? nda ada ka? waa..kasik malu bha. oh, terkeluar Sabah pula. lagi nak ngengada kan? haha. ok, hari first masuk hostel hari tu Mish kirim kat member suruh beli Nestle  Breakfast Cereal (Milo).sebab Mish memang suka kunyah Milo ni bila duk sesaja. better than mamah dosa sebab mengumpat kan. ehee. maklumla dah duk asrama ni. jumpa ramai-ramai. aihh..perempuan-perempuan. lalalalalalala~

abaikan part mengumpat. nanti korang memang buat bahan nak kutuk Mish kan kan? eh eh. lupa pulak heroes saya. masa Mish beli Milo tu kan, Mish dapat percuma Heroes tau. nama Heroes macam banyak kan. tapi Mish dapat sekor je. ehee. disebabkan kat kotak tu tulis Heroes, Mish taip la jugak Heroes. haha. ni kira plagiat ka? erkk..jom tengok Heroes saya!!



haha..ada yang menyesal ke baca entry ni? sebab ni memang test drive punye entry. ehee. dalam bahasa blognya, test write la kot. sebab nak tidur, tapi tak ngantuk. so, taip entry malam-malam, publish esok pagi. waa..bagus juga tu kan. tak de la membazir je masa. hehe.

k la..terima kasih kerana melayan. zippsss!!

psst~
kenapa la lelaki ni kurang sensitif ea. ish..macam cakap ngan patung pun ada. lepas tu terasa macam nak sepak terajang mau bagi paham. haha. tak de kena mengena ngan entry kan?lalalalalalala~

mood :
layan lagu Taxi Band - Hujan Kemarin. feeling sedih beb. sob sob. tumpang lap hingus. yeww..hahahhaha

23 comments:

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

sy nk hero tu jugak!

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

sy nk hero tu jugak!

emieysandra said... [Reply to comment]

hulk!!
ehehe.

padin said... [Reply to comment]

hehe lelaki kurang sensisitf? err betul ke?

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

nak layan lagu taxi band tu jugak..hehehe....

best x men heroes tuh mish? nanti nk bli gak la...hehehehe.. ^^

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

uishh ganasnya smpai nk disepak terajang :P
ingtkan nak tunjuk heroes boyfrenz td haha :D

nadzirah aqilah said... [Reply to comment]

hahahaha.. ayat last tu xbley blah.. berani mish tumpang lap hingus kat cnie... ahaks! sabar ye lalink..

eRza farEeha said... [Reply to comment]

waa..heroes hijau..demoks..sesuai ng u..haha

biskut said... [Reply to comment]

bisk pon ade heroes gak...peter petrelli!aha..cari skang sapa peter petrelli tuh..hihi

Zaer!! said... [Reply to comment]

Alolololo.heroes tu hidup tak??u cinta die tak yum?kalau camtu,takyah ar cari calon suami.sebat yang tu sudah!.hehehe

Jap...petikan ateh tu ok,tapi nape sampai bowoh jadi gulain??adess.macey2 u ni!

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

part pssstt~

bacela buku why men dont listen n why women cant read map.hehe

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

Hi mish lollypurp..

erm..tgh cari rakan2 utk join blog geng2 purple..kalo minat leh memeriahkan lagi..

http://glamorouspurpleblogger.blogspot.com/

Shag said... [Reply to comment]

Adeq Shag suka lah kumpul heroes macam macam kaler ni. Kalau boleh sekali beli tu semua heroes dia nak. Maknanya, kalau ada 5 heroes, kena beli 5 kotak =.=

Oh ya. Shag first time mai sini. Dari belog Cik Tom. hehe. Salam perkenalan! Btw, belog ni memang comel! Ni nak mintak designkan belog Shag. Tak tahu malu~ :P

Bulan said... [Reply to comment]

tue ke heroes u..heroes i u knal x?
ahakss.nape nie tayam.meh story sket.muihihi.

Aretikz said... [Reply to comment]

Har3x~ ani barulah.. pandai ya mo berkurapak sabah.. na.. kan.. ani slang brunei aa.. kalau yang karas2 dusun.. sia pun bulih bah.. haha..

kalo part cite heroes yang ada hiro nakamura.. tu pun best juga.. hehe..

Miss Yaty said... [Reply to comment]

wah heroes mish wane hijo...hihih;p

wane heroes yaty merah..hik3;p

i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

ketaq nye badan heroes...klo ad dpan mate pengsan kot..hahaha..dgn ijau nye..

ezzyra said... [Reply to comment]

xleh nk tggl jejak la mish...egie komen je la...
wow...mish ade hero...

Amirrah Zawani said... [Reply to comment]

uish2 hero dia.. hijau gitu :)

cik tom said... [Reply to comment]

wah heroes tue...cik tom pun ada 1...mish nak??nanti bg kt mish la...hehehe

Azmi said... [Reply to comment]

correction:
tak semua laki tak sensitif...
haha..........

Cik SHiNJU said... [Reply to comment]

Ish...ape ni mish...lap ingus kat baju Yun..eeeuuu..jijiks...Kompem buang baju ni pasni..xmo pakai dah..hahaha...

RuSh D said... [Reply to comment]

hahaha...dpt heroes hijau