Sunday, January 1, 2012

Euw..ANNOYINGnya BOYFRIEND ni.

Okeh, first of all, cara nak sebut euwww tu haruslah gaya Anwar Hadi. Yeahh. Anwar Hadi. Kalau dah lupa siapa mamat tu sila la google atau search youtube. Berlambak-lambak keluar gambar atau video beliau. Auw..lama tak skodeng mamat nih. Haha. zaman skang, perempuan skodeng lelaki. Sila contohi amalan nih okeh.

Korang pernah tak dapat beberapa orang boyfriend yang mempunyai tahap ke’annoying’ an nak mampus! Haha. kasar ayat Mish? Tak de la kasar sangat nak dibandingkan perangai boyfriend yang disenaraikan di bawah.

Boyfriend taik idung masin
Carta terunggul ni. sape-sape penah dapat atau sedang dapat boyfriend taik idung masin? Masinnya taik idung dia tu tak de la sampai korang kena rasa dulu. Haishh. Geli pulak bila di bayangkan. So, anda di harap jangan membayang la ye. Boyfriend jenis ni bukan nya dari kaum yang miskin. Most of them ada je duit, tapi sayang nak bawak kuar. Nak jugak guna duit perempuan. Setakat minum air segelas dua. Beli roti coklat seketul dua ok la. Tapi ni masuk pizza kepsi semuaaa nak girlfriend bayar. Cis…tak gentle langsung. Dayus lagi adala..sebab makan duit perempuan. Setuju?

Boyfriend mata keranjang
Orang lain main bola keranjang dengan tangan, tapi boyfriend kamu main guna mata. Hebatt! Tahniah pada si girlfriendnya. Haha. dapat pakwe yang pantang nampak perempuan berdahi kurap pun nak sapu. Apatah lagi yang berdahi licin. Aiyakk.. ampa perempuan desperate nak berlaki sangat ke kalau dah lelaki camni pun nak pilih lagi. Nasihat gua, tak payah la beb. Mak ayah pun malu kalau tau bakal menantu depa macam ni. jangan pilih eh kamu kamu dan kamu. Jangan pilih lelaki macam ni. seksa hati tauuu!

Boyfriend jual ikan busuk
Pernah dapat boyfriend selfish? Selalu pikir pasal diri sendiri je. dah jual ikan busuk, duit tu masuk poket sendiri. Huh. Bila ada masalah terngedeh-ngedeh datang kat kita. Menempel-nempel cerita masalah. Bila time kita ada masalah, baru nak stat mukadimah, dah cakap ngantuk. Macam hampessss je lelaki camni. Encik pakwe, ai rejam u sampai mati kalau buat macam ni ka tai. Ngerti??haa. semua angguk..

boyfriend just take never give
haa..wahai kaum lelaki sekalian alam. Pinjamkan matamu plis. Ramai lelaki yang jenis macam ni. si girlfriend bagi macam-macam jenis hadiah. Kamu balas dengan senyuman je. alas an kamu, senyuman itukan sedekah. Padahal barang untuk perempuan bukan susah pun. Beli penyepit rambut harga limaplohsen pun perempuan dah suka hati. Tapi kalau awek korang tu kenis yang materialistic nak barang yang mahal aje memang padan la muka ampa. Sape suh pilih pompuan camtu. Hahahaha. Gelak setan. Dushh. Nyah kau setan.



Dah baca habis dah?so, boyfriend kamu jenis mana? Jeng jeng jeng!!


22 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

Pheww selamat takda boyprend

bo0Luh LemANg said... [Reply to comment]

ahhahahahah..
amboiii...;)

alif haris said... [Reply to comment]

hehe .. mlm2 gini mish buat alif gelak sorang2 pulak ..
buat release tnsion s2dy jap ..

tapi bf main bola keranjang tak salah kan..

alif haris said... [Reply to comment]

eh mish .. shoutmix tu tukar fibox la .. best dan free hhehe

ezzyra said... [Reply to comment]

mmg annoying la..yg kedekut 2...adess...share2 la kan..jenuh la kalu selalu kita yg kna bayr...

Rina Rossoneri said... [Reply to comment]

xtahulah sebab tak pernah nak ada...

laskar pelangi said... [Reply to comment]

kalau takde boyfriend cam mana?

Hizami Rahim said... [Reply to comment]

haha nasib takde satu pon kat zami fuhhhhhhhhh :P

cik najihah said... [Reply to comment]

boypren cmtu elok sepak je humban dlm laut haha

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

aduh. konpius mane satu nie. HAHA

emy|farid said... [Reply to comment]

suka quote tu...... :)

Innanie | Ariffin said... [Reply to comment]

takde boifren. hahaha

cemana ni? masalah besar ke?

eRza farEeha said... [Reply to comment]

titeww xdeww bf ,titeww xtaw la..ahahaha

budakmengong said... [Reply to comment]

tp cmne plak klw si boyfie je yg bg adiah yg perempuan plak jgn kata kn adiah,,senyuman pn x pnh bg.hahaha

M.H.M.Z said... [Reply to comment]

Mish, selamat tahun baru :)

diana said... [Reply to comment]

tak layak nak dijadikan kawan sekalipun..apatah seorang teman lelaki..

Jay said... [Reply to comment]

mish..Jay ni bf berikan apa kemahuan yang dia nak yang penting dia bahagia..but si dia lebih mencintai jay kerana duit bukan diri dan kasih sayang yang jay bagi..Jay selalu memikirkan masa hadapan dengan dia..but now Jay dah single semula..biar pun ecewa but Allah s.w.t always be with me..

YOUsoF said... [Reply to comment]

Salam 2012 Mish..

Harap² Usop tak di'euwww'kan oleh para gadis kat luar sana.. ;D

Mesti lelaki↓ yang ada niat nak tackle Mish cuak awal² dah kena ugut hukum rejam.. hehe

Lepas ni dah boleh buat kesinambugan entri ni dengan tajuk, "Waah bagusnya BF ni."

Tea said... [Reply to comment]

rasanya setiap boifren pasti ada sikit2 semua di atas.. bergantung kepada subjek..

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply to comment]

Dah baca noks! Tapi, Shag tak tahu macam mana sikap BF Shag sendiri. Macam mana tu ?

HAHAHA :D

Picoz Shupalula. said... [Reply to comment]

euwwwwwwwwwwww. hahaha. nice entry

Apik Pehe said... [Reply to comment]

aaaa..apik takder boyfriend la mek..hehe