Friday, January 20, 2012

Jom Bercuti!

sempena Chinese New Year ni, tak de ke yang amek kesempatan nak pi mana-mana? aih..takkan nak duk terperap je kot. haha. sekarang ni Mish update live dari rumah. yess. my sweethome. seronokk gila dapat cuti. tengah-tengah stress, dapat cuti, dapat balik rumah, memang terasa Allah s.w.t. sangat menyayangi lahh..Alhamdulillah...Allah tak pernah lupa hambaNya. cuma hambaNya yang kerap melupakanNya. kan?

okeh..sempena cuti ni jugak, Mish sekeluarga akan pergi bercuti. yahuuuu! makin la beronok-ronok cutinya kan. semua ahli keluarga pergi kecuali adik Mish yang nombor dua. lelaki, mana nak ikut family bila dah besar panjang, kann?

so,meh teka Mish nak pi mana sempena cuti nih? ace teka. ace teka. siapa yang dapat teka mula-mula sekali ada hadiahh tau. serius!! untuk beberapa orang teratas yang jawab dengan betul, nanti Mish send cenderahati eh. biar la korang dah muak, mual, muntah dah pun ke tempat tu. Mish baik hati nihhhh....

klu : tempat tu sesuai untuk pergi bersama keluarga. tak perlu naik bot, feri atau pengangkutan air apalagi udara. 

10 comments:

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

hmm, g jenjalan KT? HAHAHA

diana said... [Reply to comment]

klu lain..:p

ehhehe

missSenget said... [Reply to comment]

pergi mana..? cameron..?

YOUsoF said... [Reply to comment]

Allah sentiasa ada untuk hamba-Nya yang bertaqwa.. ;)



Mish nak pergi Cameron Higland! (harap² tepat la)

Miss PIJAOSIX said... [Reply to comment]

Salam...

Akak teka LANGKAWI n CAMERON HIGHLAND..tak pun Pulau Pangkor. Aci tak teka banyak2..:)

penagih kasih said... [Reply to comment]

nak bagi jawapan banyak2 boleh tak?
heheh
1. cameron highland
2. genting highland
3. pasar payang,terengganu
4. danga bay,jb
5. melaka

:D

Apik Pehe said... [Reply to comment]

hehe..pergi cameroon la tu..

eRza farEeha said... [Reply to comment]

p balik kg la...haha.,.betoi dak?

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply to comment]

Cameron Higlands ? Melaka ? Berjaya Times Square, HAHA.

Mohammad Salehudin said... [Reply to comment]

siam??