Monday, January 23, 2012

Alaa...saya tak reti berTWIT TWIT la...

haha. hallop..semua. mood masing-masing tengah bercuti. sebab Mish tengok kat dashboard. tak banyak entry baru yang naik ari ni. scroll atas scroll bawah..dah masuk entry dua tiga hari lepas. means, blogger skang sedang seronok menyeronok bercuti ye. tape tape. walaupun lambat, keikhlasan tu penting kan. so, dengan seikhlas hatinya, Mish ucapkan, SELAMAT BERCUTI.

sampai saat ni, tak terbilang dah rasanya mereka-mereka yang tanya Mish pasal twitter. rasa macam malu pulak nak jawab bila orang tanya, "eh, kau ada twitter?follow la aku.." demmm. maafla beb, aku tak reti main twit-twit ni. aku ada je akaun twitter. tapi aku ada guna ke eh. even password sendiri pun aku lupa. haha. memang nampak sangat lamaaa sangat sangat tak buka. dah berkebuk berasap berulat ntah.

tak pe lah. kalau korang nak amek alih akaun twitter Mish tu hameklahh. bayar RM1000 je. kau boleh kuasai satu akaun twitter tu. haha. akaun aku tu femes tau. ramai yang tanya. hoho. pasti kau jadi pujaan ramai. so lepas ni, jangan la tanya Mish ada twitter ke tak. sebab even Mish ada, Mish akan jawab, tak aktif. tak pun, ada...tapi jarang buka. padahal hakikatnya..Mish tak reti. cukupla Mish obses dengan blog dan fesbuk.

haha...feeling pun da macam retiss pencen...tuihss!

kalau tambah lagi satu, konpem Mish tak makan nasik nak bertwittwit punya pasal. haha. tak pun, nanti sampai seru, siapa tau kan. Mish akan iklankan besar-besar akaun twitter Mish. time tu, korang tak follow, siapp!

18 comments:

Tihara said... [Reply to comment]

haah, same ler..akk pn tk reti bertweet wlo ada akaunnya..terbiar camtu jek :)

dak eina said... [Reply to comment]

biase retis je yg bertwit2 nie.... huhu eina ad gk...tp sme mcm u lar! xaktif...huhu

Ezy Chiaki said... [Reply to comment]

same la kite..
ade je akaun twitter.. tp paswed pon dh lupe..
haha..
mmg xreti nk gune la..

laskar pelangi said... [Reply to comment]

wink wink wink!
mishhhh! ada stoberi lebih?

Nazifa said... [Reply to comment]

twitter la best..leh memekak.xde org kesah :P x caye tye erza..

kyoshi_sousuke said... [Reply to comment]

xaktif mana pun tuwit2 ni..hehe

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply to comment]

HAHA. Shag pun tak ada twitter. FB pun malas nak update status, ini kan pulak twitter yg setiap saat akan bertukar status ? Memang tak lah~ :D

Gambar kat MARDI eh ?

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

sanggup ko ang pandai dr byr rm1000 tuh..hihihi

kaioax said... [Reply to comment]

haha.. sama je kita jihah! agh pon da lupa psword twitter.. huhu

kaioax said... [Reply to comment]

sm je kta jihah.. huhu

~Nana BamBam~ said... [Reply to comment]

twitter nie kadang boring..haha

Woofer Storm said... [Reply to comment]

ada burung biru,tapi jarang guna pun...

slmt mlm jihah^^

chemay said... [Reply to comment]

tak terbukak lagi pintu hari nak ber-twit2 sekarang niee.
hee
:)

'aishah (◕‿◕✿) said... [Reply to comment]

hahah, ada geng nmpak nya.. mmg sadis betol la, i2 pun kawan yg suruh buat lastnye terbiar xbertuan ;)

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

adoi mish.. jangan tambah addict twitter plak.. haha nanti memang makan pasir la.. hahaha

Jumir said... [Reply to comment]

Malu nk ngaku....sy pun sama. Hahaha...

Woofer Storm said... [Reply to comment]

cepat la gtau,nak follow ni..heee

Izan Ishak said... [Reply to comment]

samalah mish...tak reti pun nak twit twit ni....