Wednesday, January 25, 2012

Gila Strawberry

 bla bla signboard tu cakap jangan petik, aku nak jugak petik. haha. acah je pun. posing je lebih. puihh.


makan kat atas sedap. freshh lagi. bila bawak turun bawah je. terus jadi lebam-lebam. warna merah dia dah tak macam merah comel comel lagi. jadi kaler merah lebam. tapi seriusly, masa duk Cameron Highland hari tu, sampai naik muak makan strawberi. addicted. haha. bangun tidur, breakfast, lunch, hi-tea, dinner, supper. semua baham buah ni. biar nampak sikit kejakunan. baru la berbaloi minyak kereta abah panjat tempat tinggi ni kan. haha. yang lebam tu umi buat ice blended. nyummy~

teringin nak pergi lagi. nanti lah. one fine day. dengan? tettt. haha.

19 comments:

Eyeme said... [Reply to comment]

wei..mau2! sina saya..dah la x pnh pegi ..haha

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

weyh2..mata lebam bru bngun tido kot..hikhik..

tomatokering :) said... [Reply to comment]

tak bagik kite pong . wuuu majok dengan mish U_U

misz sheyla said... [Reply to comment]

oiiiii....oiii.oiii....saje wat air liur org melelh....cissss....

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

uiyooo :D kak, kos belanja kat cameron brapa semua kak? nk gak pegi tidoq sana! ^^

kaioax said... [Reply to comment]

nak2..huhu

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

dah lme nuru xmkn strberry...mauuuuu

padin said... [Reply to comment]

duta strawberi ke ni ekekee

pha is said... [Reply to comment]

pergh... tetiba bila baca entri ni, rasa mengidam pulak nk makan starwbery... hehehe

emy|farid said... [Reply to comment]

mcm lama je duk sana. wahhhh best!

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

ak x gile sgt strawberry.. sbb ak gile.. huh?

alif haris said... [Reply to comment]

eleh belakang rumah alep belambak .. haha

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply to comment]

Family Shag dah bosan makan strawberry sebab selalu gak naik atas tu bila balik Perak. Haha. So, beli jagung dengan sayur sayur jela sebab murah dan segar :D

Woofer Storm said... [Reply to comment]

dengan sy la.meh nak ikut ni..hhee

kerja lelok ye..tak mo nakal2 tau^^

Miss PIJAOSIX said... [Reply to comment]

salam mish..
org selalu kate strawberi ni kalau bawak turun je mesti masam..padahal dah rase kat bawah manis..

Miss PIJAOSIX said... [Reply to comment]

opss....org bg addres kat sini je laa...tp tak yah approve yer...:)

Norhafiza Ali Hanafiah,
No 29, Jln PP 16, Taman Pinggiran Putra, sek 2, Bandar Putra Permai, 43300 seri kembangan, selangor

TQ

Tea said... [Reply to comment]

cecah gula mish?

laskar pelangi said... [Reply to comment]

dilarang memetik buah! baca signboard tu mishhh! HIKHIKHIK:D

Izan Ishak said... [Reply to comment]

alahai mish...nak juga makan stoberi fresh camtu! tapi kan ada org tu bila diajak je ke CH katanya 'alaaaa... setakat nak petik stoberi je...' sedih tau kak izan... sob..sob...