Friday, January 27, 2012

Blogger Suka Tidur Lewat Malam?

hulahuppp semua. salam sejahtera. dan salam keberkatan. dan salam satu Malaysia. lagi baik, Mish ucap, Assalamualaikum. islamik gitu. ye dak? ehee.

sepanjang tempoh Mish duk umah aritu kan. Mish selalu la tidur lewat. pukul 2 3 pagi mata still bulat cam panda lagi. dah nak kol 5 6 pagi baru mata mengecil cam mata gajah. tak habis-habis aku cerita sal gajah. maaf la ye. obses sikit kot. haha. okeh, dan sepanjang pemerhatian Mish yang tidur lambat tu, Mish terperasan, kat fesbuk, manusia-manusia lain semua nyenyak tidur. tapi bloggers, masih berjaga. tengah aktif lak tu.

tak kisah la yang duk aktif mengelike ke, mengupdate status ke, mempromote entry di page ke. dan, kalau kau update status status tengah-tengah malam buta pun, blogger jugak yang ramai mengomen. tak kisah la yang duk berjiwang ke yang duk jiwa kacau ke, yang tengah sumbakkk parokk ke. kebanyakannya adalah bogger. bae kali mau ulang daaa kan? hebat kan kuasa blogging. ia membuatkan blogger semua punya semangat tidak tidur. haha. dan seterusnya berkomuniti sesama mereka.

dan ketika entry auto post ni ditulis juga, ianya adalah tengah malam atau lagi sedap namanya awal pagi. lepas ni dah boleh tarik selimut dan tidur. maka, mungkinkah blogger lain yang belum tidur tu pun macam saya?sedang bertungkus lumus menyiapkan entry auto post. erk.

12 comments:

YOUsoF said... [Reply to comment]

Memang rajin.. Mujur rumah tak ada internet kalau tak mungkin Usop pun akan tukar² mata panda dan mata gajah.. hehe

Aida Omar said... [Reply to comment]

bangun! bangun! Mish.. dulu aida pun gitu jugak, tapi sekarang dah kurang, paling lewat pukul 12 or 2..hehe

semutsengal said... [Reply to comment]

rajin ?


ni mesti hang tak bangun lagi ni. BANGUN ! BANGUN !

diana said... [Reply to comment]

akak tak..jam 12 mesti dah tidur..tak pun bergolek2 atas katil..
heehe

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

wohooo..nuru da mmg spesis vampire mish..sblom n slepas jd blogger pon maintain tdo lwt hak9!~

LadyBird said... [Reply to comment]

blogger tegar yg x tidur tu.. akak seawal jam 9 pagi dh bersantai atas katil..

KizZ said... [Reply to comment]

haha...saya lahh tu....



Kalau berani jom join contest kedai Kiz, hadiah kompem gempak!
The OH!SEM tagline contest

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

tu dia " bogger. bae kali" typo..haaha

D'ya Marshmello said... [Reply to comment]

haha ni komfem blogger tegar lagi berjaya.ye dak? biaselah tu, normal.heheh :) slm pkenalan ;p

jemput singgah :-

LATEST ENTRY : Janganlah Engkau Menangis

pha is said... [Reply to comment]

ha a.. skrg ni pakat rajin nk buat autopost.. hehehe

CIK TOM said... [Reply to comment]

ciktom suka bt entry malam2 br ada feel...

Woofer Storm said... [Reply to comment]

lalink,tak buat lagi entry auto post ni.live mlam2 kan best..bukan mcm jihah,tengah malam sbuk berdengkur..hehee

#teringin nak ajak outing^^