Wednesday, January 11, 2012

Contoh Janji Yang Tak Guna


hik hik. mana ntah Mish dapat mende alah ni. tersimpan rapi kat dalam lappy ni. so guys out there, ada bran nak janji macam ni? hehe. tapi, jauhhhh kat sudut hati Mish, best gak eh lelaki cam ni. hua hua hua. materealistik!

bye!

11 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

wahh nak bg semua tu ke?best2.nak juga!!! hehe

Tea said... [Reply to comment]

mungkin lelaki pun ada keinginan yg sama ttg pompuan kan...

Leysa JL said... [Reply to comment]

hahahaha..kena bah that guy..

missSenget said... [Reply to comment]

tapi okeh pe janji lelaki tu..

eh..

ai pn materialistik ke..?

hahaha..

Prettywrite said... [Reply to comment]

haha apa pun tak boley..tak main dah redah lautan api sekarang ni..memang tak logiklah sangat..

pha is said... [Reply to comment]

mmg tanggung jawab suami mndidik isteri.. tapi kalau dah jadi macam tu, apa salahnya kalau si isteri yg mntarbiahkan suami spaya mnjadi pemimpin yg baik... hehehehe...

kaioax said... [Reply to comment]

Angah brani..amcm? Haha

Rain said... [Reply to comment]

sungai kelantan sanggup ke redah.

g ah try. boya bertimbun~

uit mish, mu nok nikoh doh ke?

Ezy Chiaki said... [Reply to comment]

hihik..
kene sebijik!

Aida Omar said... [Reply to comment]

yoyo je mamat tu berjanji itu dan ini..haha. sekali perempuan tu nak janji lain.

diana said... [Reply to comment]

tu la...
perempuan tak matang boleh la ditaburkan dengan janji2 manis yang
tak menjamin apa2 ni.