Friday, January 6, 2012

Kejadian Benar : Aksi Gali Hidung

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Harap semua sihat dan sejahtera. Dah new year kan. Mood kena la new year jugak. Tu pasal entry kejap sadiss, kejap boring, kejap bungukss je kan. Masih mencari mood tahun baru. umur pun dah naik. Huh. Tak puas hati betul bab tu. hehe.

Patient kat klinik ni pun ramai yang terkejut ngan tahun baru kot. Sebab tiba-tiba je jumlah patient minggu ni naik sikit. Hari yang tak bizi pun jadi bizi. Memang terkezutt habis ah. Dalam duk ramai-ramai pesakit ni, Mish nak citer kes patient yang cari harta lam hidung. Haa aktiviti time boring yang best gak nih. Sape penah buat sila la buat pengakuan k.

Time nak tunggu nama kena panggil tu memang boring kot. Sebab tu la sorang pak cik ni, yang mana namanya dirahsiakan. Keturunan?haa..ace teka. Kalau berani teka la. Haha. tangan kanan duk baca paper, tangan kiri gigih menggali. Langsung tak peduli kiri kanan depan belakang. Pakcik dah tua..apa nak kisah saham naik ke turun. Sebab tu ah aktiviti menggali dilakukan penuh khusyuk dan tawaduk. Agak-agak klinik nak terlingkup pun dial eh tak sedar lagi. Nikmat ohh. Hoho. Series geli okey.

Lepas syok gali ngan jari kelingking, dia gali pakai tisu lak. Dia gulung-gulung kecik hujung tisu tu, pastu dia masukkan ke dalam terowong tu. boleh bayang tak? Sape yang leh bayang tu memang hebat ah. Anda mesti ada pengalaman. Kan? Haha. jom sebut  yewwww pada depa. YEWWWWWWW….!

Psst~
Orang kata kalau suka gali hidung lubang hidung dia besar. So, lepas ni ace cek kat cermin ampa punya besar ke tak. Kalau besar tu mesti banyak harta untuk digali kan. Haha. mitos yang hampehh. Jangan duk pi caya lak. Babai!

16 comments:

pha is said... [Reply to comment]

banyak menggali --->lobang jadi besar ---> oksigen senang masuk ---> kadar oksigen dalam darah meningkat ---> badan bertambah sihat.
hehehe

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

yewwwwww!!! apo punya pokcik la nih... hihihi.. klu eyeme kt sblh dia, d lama dh balik..esok je dt klinik tu... mau dok byg je muka pokcik tu....

Jay said... [Reply to comment]

Mish ni semua tahu ek??mish perhati sangat pakcik tu tengah melombong bijih timah..hahaha:P

diana said... [Reply to comment]

lepas gali calit kat kerusi...
eiii...uwekkkk!!

~Nana BamBam~ said... [Reply to comment]

YEWWWW...YEKSSSS...

pastu depa rasa tak lepas gali tuh ? hahahaha

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Weeyyyyyyyyyyyyyy..apa kes gali lubang idung ni ? adoiiiiiiiiii.. geli geli tau tak

Babap kang ...hahahahahahha

::thexieza:: said... [Reply to comment]

penggali yg berjaya barang kali..
:)

Woofer Storm said... [Reply to comment]

yewwwww..dtg2 dah mood geli pula ni..hehee

#tak senonoh betul kak diana ni..haaaaa

semutsengal said... [Reply to comment]

hahahaha,

kantoi bodoh, kenapa mish tak bagi dia tisu.



LALALALALALLALA

FizwaN said... [Reply to comment]

Mish Najihah...long time no see :-)

alif haris said... [Reply to comment]

yg tak tahan pas dpt ape yg digali terus calit kat kerusi .. kahkah

Apik Pehe said... [Reply to comment]

hahaha..idung apik besar sebelah sebab terlebih gali

Aida Omar said... [Reply to comment]

alamak..nyesal baca entry nie..haha. boleh bayangkan dengan baik sekali pasao selalu nampak aksi2 macam nie.

Tauke Budu said... [Reply to comment]

lama tak jengah mish...sibuk berpraktikal la kan

Tea said... [Reply to comment]

dia menjaga kebersihan... ewwwwww

YOUsoF said... [Reply to comment]

Sampai hati Mish tonton aksi perlombongan pakcik tu sampai selesai ek.. Kalau Usop buat² pandang lain, sambil berkata dalam hati "selekeh betul la".

Lepas tu kalau dia datang nak bersalam, pegang² ke buat alasan nak pergi tandas... heheh