Thursday, January 12, 2012

Blogger Meroyan Di UPM.

Salam semua! Hari ni Mish nak update pasal Mish pergi meroyan bersama beberapa orang blogger time cuti tahun baru hari tu. sangat seronok okey. Sila la jeles sekarang. Pelisss.

tarikh : 31 Disember 2011
tempat : Universiti Putra Malaysia
kredit to : Ieyla & Apik
time ni semua duk posing gaya nak tok kadi nak nikahkan orang. haishh. yang tengah tu paling semangat. tok kadi cemerlang. haha.


kandid! buat tengok gambar lam kamera konon. kamera lagi satu perlu la snap moment ni. macam sweet kan. caihh. siapa lagi nak puji kalau bukan diri sendiri. right?


semua duk rasa memasing ayu time ni. aishhh. jahat nya mulut aku. buaya tasik naik nak telan kami pun kami leh tak perasan kalau dah sibuk duk posing. 


maluu sangat time ni. ni time sesi panaskan badan. warming up ngan kamera dan model tak cukup inci. 

kaki sape paling besar? gulp.

okeh...Mish ngan Ieyla berebut nak interframe. maka, Ieyla yang tinggi harus memendekkan diri sikit supaya wajahku masuk sekali....yess!





kalau Mish jadi kamu, Mish jeles. haha. tetiba!

13 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

sape yang xjeles tu nampak sngt jelesnye..haha..
sile paham kan ayat saye betul2..hihi

Wen said... [Reply to comment]

memang jeles pon hehhee

Rozuan Ismail said... [Reply to comment]

saya suka tulisan blog anda.cumel. mana dapatkan font ni?

missSenget said... [Reply to comment]

mana gambar apik mek..?

kemain masing2...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

siyes..mmg jeles.bilalak akak nak ada tengah2 antara kamu semua tu?

ainraus said... [Reply to comment]

pernah jugak lepak kat pokok sebatang UPM tu. :)

pha is said... [Reply to comment]

x jeles pon.. sbb dah pnah pi mlepak kat sana.... hehe

laskar pelangi said... [Reply to comment]

waaaa...seronoknyaaa dia~~

diana said... [Reply to comment]

manis2semuanya...
sapa kawen dulu nanti gamaknye,.:P

semutsengal said... [Reply to comment]

eiuuuwww,

jelesnya dengan rumput tu, kaler dia hijau lah !

Apik Pehe said... [Reply to comment]

hahaha..apik takder la senget...low profile..gado nga mish mase tu..hahaha

zuera said... [Reply to comment]

dear..nape dtg upm x ckp.... zue kat upm la..huhuuhh...sedih ny.. :(

eRza farEeha said... [Reply to comment]

haha..best kn upm..nnti dtg lg mek...haha