Tuesday, January 10, 2012

Alhamdulillah, rezeki tersepak.

assalamualaikum wbt semua! haishh. bernafas lagi Mish rupanya. Alhamdulillah. lama tak lama jugak tenggelam ni. bila dua hari atau lebih tak update, masing-masing secara personal nya PM Mish, "awat diam?ada problem ka?". haha. see? nampaknya lepas ni Mish tak boleh la diam selama dua hari ke atas. puihhhhh. padahal semua duk bersyukur wa tak update. sebab tak payah penat mata baca entry wa yang merapu. huwa huwa huwa.

syukur jugak sekali lagi, sebab..cek Nuffnang yang Mish duk tunggu sebulan lebih sampai janggut dah tunggu uban. haha. akhirnya semalam, sampai jua ia ke rumahku syurgaku sana. adik Mish mesej cakap cek sampai. yabedabedu. rasa nak melompat terkinja-kinja pun ada. duit beb. sukaaa sangat!

mesti yang kamu kamu yang cash out semusim ngan Mish pun dah dapat duit kan? ehee. Apik pun cash out ari tu. ce pi mintak dia belanja sikit. haha.

budak ni lagi syok shopping. kalah ai. ciss..
kutip dari sini.

psst~
lepas ni nak kena kumpul kekuatan untuk mengapdet. haha. poyonyess.

11 comments:

Tea said... [Reply to comment]

wallaaaaaaaa... bestnyeeee

diana said... [Reply to comment]

cer update pasal ubat lak mish...:p

pha is said... [Reply to comment]

dah dapat cek.... untung la... hehehehe

semutsengal said... [Reply to comment]

weeewwwiittt,


cool cool !!


HAHAHAHAHAHAHAHHA

suzie rahman said... [Reply to comment]

kak mish.bile nk bw adik suzie shopping erk.hahah

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply to comment]

Nak half !! HAHA :DD

Woofer Storm said... [Reply to comment]

berapa ribu?ehheee

meh bak skit..share2 la,tak mo makan sorang2^^

Aiman Isa said... [Reply to comment]

untung dah bnyk kali cash out.. haihhh

Cik SHiNJU said... [Reply to comment]

Waaa...mesti lebat hasilnye nih..
Banje eskrim goreng... bleh laa... :p

Aida Omar said... [Reply to comment]

ntah nak mendiamkan diri pulak ek? wah dah cashout..emm bagi kfc satu bucket boleh?

kaioax said... [Reply to comment]

Wa..taip je p0n dpt wet! Haha terbaik r..share ckit n agh..:p