Friday, January 21, 2011

Ohhoi, Dapat BE!! Kalau Cash Out Memang Macam Ni ea?


wah..salam Jumaat yang berkat. ok fine. series tak tau nak tulis apa. tak tau nak taip apa. tak tau nak luah camane. ahaks! yang penting, Mish nak bagitau yang Mish dapat dua BE. tak tau bila BE ni dimasukkan dalam akaun Mish, tapi yang pasti baru je tadi Mish perasan Mish ada BE. nampak sangat Mish dah lama tak cek earning. haha. giler poyo statement kan kan?

 ahaks..ade la jugak yang nak menyumbang dana ke tabung kebajikan shopping kat blog pepel ni kan. well well well. dengan muka berlagak hak tuih tuih Mish nak wish the most special thanx kepada :
  • Lens-Page 
  • Jipaban CNY Promotion
  • Nuffnang
okeyh. cukupla kepada tiga pemnyumbang tu. kalau anda nak nama anda naik jugak, sila la bagi dana kat Mish ni. haha, tak sangka trafik macam siput sedut pun ade jugak dapat BE. ades. unexpected btol la.
second thing is..kamu nampak tak kat bahagian total earning tu ada berapa? ok. RM0.00

nak tau sebab?? sebab..sebab semalam saya gatal tangan p cash out. kua kua kua. ala. duit tak de la berkepuk pun. cuma tekan sebab nak tau apa akan keluar kalau tekan cash out. last-last. tett. RM0.00. k fine, saya dah muflis. aigoo. tapi Mish pelik, mana pergi semua list ME ngan Campaign Mish. Owh!! kalau cash out die memang zero semua sekali ea?? ahaks! JAKUN!! baru tau wes. haha. sila la gelak besar kat budak ni..cepat!!!

24 comments:

~ PIJA ~ said... [Reply to comment]

tak pernah lagi cash outkan...hihii

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

uish..da rm0.00??
yg dah kuar ke mne??
KFC kah??hehe

Enh Ear said... [Reply to comment]

sama lah.. bru dapat be.. hihih..

eRza farEeha said... [Reply to comment]

wahh..da cash out..sok kuar jom..blnje i..haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> ~ PIJA ~ :
dah jarang bw, so, letih la tengok duit ak naik2..better cash out je. haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> .: iEyLa :. :
haha..KFC..owh..itu suatu masa nanti la sayam!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Enh Ear :
hehe.tahniah!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> eRza farEeha :
owh..esok ea?boley2.u banje la..hahaha

Cik Tqah said... [Reply to comment]

xpenah dapat..sedey.. br de 4 rggt

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

AYOK, DA BURN, HAHA

Azmi said... [Reply to comment]

tahaniah utk mish...
loaded la skang sebab dah cash out..huhu...

tomatokering :) said... [Reply to comment]

pe lagi mish , silalah belanja . :D

nadzirah aqilah said... [Reply to comment]

mishh.. xpernah dpt.. sob3... huwaaaaaaaa.............

sedih x bunyi??? minx simpati ne.. haha

AMMAR YASIR said... [Reply to comment]

Ramainya org dapat BE tAHUN bru ni..tahniah ek... jom join contest Ammar nak?
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/01/rm-300-untuk-follower-bermula.html

Bulan said... [Reply to comment]

wah..mish da cash out!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

mish,np nama afiq tak tersenarai?

haha tahniah~! :D

RuSh D said... [Reply to comment]

wah,congratz..bole ler mkn2 besar pas nie..haha

Zaer!! said... [Reply to comment]

Yeah! cantek la.ni yang tetibe sayam kat u ni.Ehemmm! bile nk kenny rogers sekali??ahakssssssss

Tahniah der.i pon tak on9 dapat Buff.Rezeki lagi..hahah

RedBoys said... [Reply to comment]

ye mish. kalau cash out, memang semua akan hilang. (read: BE, ME dan Campaign statistik)

mesti masyukkan duit sampai dah cashout. huhu. bila nak belanja i? hehe. satu lagi tahniah atas 2 BE tu. RB masih menanti2 BE baru. hehe

uncle said... [Reply to comment]

waaa ini sudah mendatangkan kejelesan pada diri uncle hihihihi

Ronaldmohoni said... [Reply to comment]

Tahniah,
tu maknanya dah korek keluar duit dari Nuffnang, Berapa tu, takan rahsia kot?

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

ehem2...hahaha

jannah said... [Reply to comment]

mish..gimana nak cash ?? boleh blnaj..

i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

woww msti sekali klua bleh byr muke myvi kan..ahahaha