Saturday, December 11, 2010

Makan Tidur dengan Seronok!

yeahh...mood cuti akan tamat dalam beberapa hari je lagi. ades..liat, malas, culas.ahh.. paper je yang korang paham. yang penting, Mish sangat malas nak balik kolej. setahun hidup kat luar. dah rasa macam orang kerja pun ada sebab praktikal kan?otak pun dah berkarat hijau ni. yeww. camane la nak installkan ilmu ni balik.

haha. ni dah cuti lagi la rasa lemau. mengada-ngada je. perut banyak isi, mata pun banyak isi jugak. aihh. kang esok kalau dah balik kolej, konpem kena culture shock semua sistem dalam badan. haha,padan muka. 

siapa rasa cuti ni tak syok, angkat kain? opss! jangan! kang lain jadi. ahaha. semestinya cuti adalah waktu terindah kan?kan? makan, tidur, online.

perghh..sel-sel lemak makin membiak dengan pantas dan cekap kan?haha. waktu makan je, turun makan. makan lak free. so, kaut je berapa senduk, tak payah bayar. haha. seronok nya hidup. hehe. tang tidur lak, boleh tidur lewat-lewat. pas subuh, boleh sambung tidur dengan jayanya. haha. tak payah susah nak kunci jam nak pergi kelas. just tunggu umi jerit je dari dapur suh bangun. tak pun pagi-pagi tengok si Iman dah duduk atas perut sambil duk panggil "Arrom..!" means. Along. sebab Iman cam pelat L lagi. haha.



persediaan mental dah dibuat awal-awal kalau nanti balik kolej ada yang menceluparkan mulut dengan bertanya "wehh..awat ang makin gemuk wess jihah?". so, jawapan yang bernas kena la disediakan awal-awal kan??hehe.

psst~
cuti-cuti ni best kalau petang-petang musim hujan pekena cekodok atau kopok lekor goreng depan tv sambil layan Putera Katak. hahaha. umi selalu gelak sakan kalau tengok katak tu lompat-lompat. yeww je kan?

psst~
buat bulan sayang, cuti anda dah tamat, so, jangan terlalu teruja baca post ni k. ahaks! jumpe kamu ngan erza kat batu caves tahun depan ek. kita panjat sama-sama. hahahahahaha.

13 comments:

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

batu caves? ahaha afiq perlu tahu sesuatu ke nih? blaja mano mish?

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

akak nak buat kuih keria nih.. hehe nak?

Abu Luqman said... [Reply to comment]

salam ziarah...dari Abu Luqman

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Afiq Bukhari :
mish blajo kat sungai buloh la..lalu je sokmo kot batu caves tu. haha. afiq nk join pnjat batu caves mari r...kang set date and time. hak2.

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> || a - j . E . E || :
huwaa,,rezeki jgn ditolak sis..nak2..
:P

Bulan said... [Reply to comment]

erkkk..sakit hati membace entri u.
ahakss
ok2 nati set date k.kite jupe january nie..

psst~~ jom join kitorg panjat batu caves.ehee

eRza farEeha said... [Reply to comment]

hahhaa,..
ad ahli baru la...
sume mnat nk join u..kih3

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

cuti dh nk abisssssssssss!.
tkziah buat kita..hahaha ;p

amira said... [Reply to comment]

nampak la macam tembam skit pipi tu.. huhu.. rajin sangat ternak lemak

padin said... [Reply to comment]

hhehee aku angkat tangan, 0/
cuti memang best, makan, tido, makan, tido lagi.. tengok tv.. sampaikan intisari rancangan pun dah hafal, takpayah gi beli paper..

mekdonel said... [Reply to comment]

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

biskut said... [Reply to comment]

haitt..pipi makin gebu terlebih tidur makan jer ker.haha..selamat maju jaya mish

Aretikz said... [Reply to comment]

Jangan malas2.. ni arahan! xbek xdgr arahan.. nusyuz nanti.. eh? haha.. best kan balik kolej? lalalala.. haha..