Monday, December 13, 2010

Tersentap!

pagi tadi Mish ngaku, Mish bangun awal. haha. umi terkejut, Iman apatah lagi, kecewa sebab dia tak dapat pijak perut slim melim Mish pagi ni. haha. padan muka. bangun-bangun seperti biasa, mandi dan terus bakar roti.akhir-akhir ni tenaga banyak guna kot. perut selalu lapar. haha. nyampah betul. 

dalam pukul 9 lebih, tak de keje nak buat. tu la gatal p bangun awal. haha. lepak-lepak depan tv. tett..citer Naruto. aik. bukan ke Naruto siar hari Jumaat waktu maghrib tu?pastu sakan kena bahan ngan adik-adik sebab jakun. sempena cuti ni ada special Naruto. owh. ok ic. buat-buat faham. haha. mula-mula nak tukar channel. pastu kena baling teddy ngan adik. marah. haha. baru je nak conquer tv, last-last kena buli.

10 minit pertama, boring..sebab tak paham ape jurusla cakera la. sebab dah lama tak tengok Naruto. yang pasti Mish minat Gaara. sebab beliau hensem. haha. minit-minit yang seterusnya, macam best la pulak. alih-alih terus melekat depan tv. haha. hambek kau. umi panggil masuk dapur suh potong cili kering, siap cakap kat umi nak KIV dulu. umi hanya mampu menggeleng. haha. bukan senang anak dara beliau ni nak ngadap cartoon. hihi.

pastu my choc message. ahh. kacau. orang nak fokus dia ley message. pastu cakap ada keje. haha. jahat kan?pedulik la. serius best citer Naruto tadi. esok-esok nak tengok lagi la. tak nak tengok yang series tu. nak tengok yang habis terus cam tadi. haha.

psst~
dah malas nak pikir tajuk entry. so, main tibai je. hahaahhahahaha~

psst~
petang ni nak kena qada balik tidur yang rugi. sebab mata rasa macam sembab je ni. cuaca hari ni pun mendung je tanda terharu Mish jadi budak baik hari ni. wink~


17 comments:

ezzyra said... [Reply to comment]

anime faveret egie la 2 naruto...heheh

Cik Tom said... [Reply to comment]

erk pe mish bebel ni??hehe...mish oh mish...cik tom suka cerita naruto..mmg best!!

fatin hanani said... [Reply to comment]

hahaha..tudia kusyuk tgk naruto smpai kiv semua ehh hahaha
nsb mak tu x mrh..klu mama fatin haha
kena dah bisg hehe :P
emm my choc tu pwe ka??hehe

maxi rosli said... [Reply to comment]

Bgn pagi?samalah kita..hehe

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

la,,ingtkan sentap ape lah,,hehehe,,,tgk naruto upenye,,best3x

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

ingtkn sape la yg mnyentap mish ;p

zirconia said... [Reply to comment]

hik3. dah lama tak tengok kartun sampai melekat depan tv ye mish?

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

tengok kartun memang indah :D

tp akak tak suka naruto.. hehe

A.D.A.M. said... [Reply to comment]

Hahaha. cuaca terharu ea. :P

fatin hanani said... [Reply to comment]

http://atinanani.blogspot.com/2010/12/award-dari-telaga-putih-part-1.html

awrd utk anda :D

biskut said... [Reply to comment]

uitt...bisk pon peminat naruto aper..semangat yang tidak pernah luntur.biar kalah dulu janji tentangan mesti diteruskan..

dah..gi sambung tidur okay

alienelliz said... [Reply to comment]

ell x tau lak ada naruto..haha =P
bgun x pernah mnikmati pg..tetibe dh ad mkn tgh hari..haha =P

BENA said... [Reply to comment]

cite pocoyo xtengok ke mish ? ehehehhe~

Q E E said... [Reply to comment]

Minat Gaara? Waahh, sasuke lagi hensem. Haha XD

amira zakiah said... [Reply to comment]

wahhh semuanya hencem.dorg nie pun satu.suka buat anime yg hensem2.geram btl.

kerangRebus said... [Reply to comment]

i bgun lambat...xtgok tv..** teruk ank dare ni kan..hee :)

YOUsoF said... [Reply to comment]

Hehee sangat bagus bangun awal pastu layan garaa eh² Naruto pulak.. Tapi kalu potong cili kering tu depan tv ok lagi kot ;DD