Monday, December 6, 2010

Menanti Untuk Dipancung

salam semua. wargh..dah lewat hari baru rasa rajin nak taip entry. almaklum la. surirumah berjaya. yeww..ok semua. jangan gabra. jangan panik. dan jangan nangis bila baca tajuk entry tu. hehe. yang akan dipancung bukan la kamu atau Mish. tapi..err..tapi...


tadaa..haha..kantoi kaler cadar. ouchh. hehe. tu ha..u all tau ke ape ke mende tu? hehe. tu la my bb. bukan baby ala-ala miang panggil pakwe tu ok. tu la penghidup internet kat bilik i ni. Celcom Broadband. bil bulan ni Mish lupa nak bayar. eh eh. bukan lupa, cuma lalai. haha. tadi baru dapat mesej berbunyi :

Name:
Number: CELCOM
Content:
Peringatan: Kami belum menerima byrn sejumlah RM43.85. Sila buat byrn dlm masa 1 hari utk mengelakkan talian disekat. Abaikan mesej jika byrn telah dibuat
Time: 06/12/2010 12:30:27

hurm..gitula bunyi mesej tu. haha. abaikan mesej ini jika bayaran telah dibuat. tapi kalau tak bayar lagi nak abaikan mesej ni jugak boleh tak. aihhh. benci betul lintah darat macam ni.baru tak bayar sebulan dah kecoh. padahal line bukan ok sangat pun. wallembapiun. siput sidut berenang lagi laju. haha. kualiti talak selow nak mati. tapi bab duit nak laju je.

tu je lah nak cerita. malam nanti abah cakap dia tolong bayar online. ahaha. ade untung jugak bayar lambat kalau dapat sponsor macam ni. yeay! pasni tiap-tiap bulan Mish nak bayar lambat. kejam tak. kidding je. tak malu je nak nyusahkan parents. aihh. so pasni, kalau nampak lagi nama Mish duk bw, means. tak jadi pancung la bb ni. tapi kalau dah Mish timbul cam chipsmore tu. hurmm..wat tahlil la untuk bb Mish k. hehe.


psst~
boleh menaip entry dengan tenang sebab my umi dah balik. yeehaa. opss..lagi satu, salam maalhijrah~bersama kita berhijrah ke arah kebaikan.

psst~
sekarang rasa macam dah tak de mood je nak bw. aihh..puhh puhh.. tiup semangat kus kus. bagi kerajinan tu datang. haha


37 comments:

Bulan said... [Reply to comment]

bg i je la bb tue..xyah pancung..tiap2 bulan u byr.ahakss
silap aribulan u yg pancung i x?
ahakss

saiazuan said... [Reply to comment]

haha igt pe benda la td.. ;p

http://eleventx.blogspot.com/2010/12/after-tea-with-robot-apa-sudah-jadi.html

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

wah busy ye mish..sama la dengan cik tom..agak busy jugak ni..hehe...salam maal hijrah ye yunk ;)

padin said... [Reply to comment]

haha kenapa dah xde mood nak bw?

HanaBella said... [Reply to comment]

Broadband kita sama.. hehe
Harus eja broadband dengan betul ketika line masih ok.. hehe if not it's become berukband.. hurmmm.. mish punya slalu prob x? ^_^

Azmi said... [Reply to comment]

salam maal hujrah utk mish..hehe..mi duk penang ni terpaksa la pakai bb...kdg2 ok kadang2 ko...

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Bulan :
thnx ye iefa sebab andajawab sendiri hukuman untuk u. haha....

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> saiazuan :
haha..saje suke-suke letak tajuk cenggitu.hee~

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Tomato Gurl's Life :
huhu..xde la bizi mana pun. tak macam ciktom bizi manjang. haha. ok, sama la ye ciktom.

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> padin :
pasal padin dh curi semangat Mish kot. heehhehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> HanaBella :
haha..auta tu kan. hehe. kadang2 prob jugak. tp xde la selalu. besela..jalur lebar ke jalur niis.sume bukan ok sgt. terima je. hak2

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Azmi :
maal hijrah jugak untuk azmi. hehe. owh, penang pon xok ke?wow!dh bndar tu. hehe

~hyun_miera~ said... [Reply to comment]

mish,chantek cadar..

pinjam bley??hakhak..
:P

Lelaki Ini said... [Reply to comment]

hahha
sila bayar!
sabar2!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

salam
wahhh comey nyer..warna warni..

Afiq Din said... [Reply to comment]

cun plak kaler bb tuh...
pancung sudah...
psg streamyx

Ullyana zaidy said... [Reply to comment]

:) wee....
bb..
hekk...

salam maal hijrah cik mish :)

meaw said... [Reply to comment]

pasaipa tak bule komen yank kat smix,huhu ;)

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

pancung jgn xpancung..eh..
salam maal hijrah Mish!! ;p

♥ Princess ♥ said... [Reply to comment]

jom BW..jom...

MiSs TOrA said... [Reply to comment]

bb sama dgn tora la mishhehe..asal murah je bill mish tu..huhu tora guna pakej 68 pn cm siput gak ni..apakah hehe..

Gayahspears said... [Reply to comment]

hahahah.. sabar2

padin said... [Reply to comment]

aikk aku yang curi semangat mish? keh3

Cik SHiNJU said... [Reply to comment]

Mish...abah mish nak amik anak angkat x? Tlg bayor bil yun skali..lalala :S

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> ~hyun_miera~ :
haha..gedi ko hyun!

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Lelaki Ini :
hah..tulun le bayor. hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Lydia Miza(Aidyl Azim) :
sempena FIFA ari tu sis~hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Afiq Din :
streamyx ntuk pc la afiq..huhu..smpai ati suh pncung.ishh

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Ullyana zaidy :
hak2..salam maalhijrah jugak ye yana~

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> ♥-- emieysandra --♥ :
haha..sayang la pulak yunk!

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> MiSs TOrA :
pasal ari tu dh bayar lebih sikit. mish pakai pakej 50 hengget.hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Gayahspears :
trying ni dear. huhu

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> padin :
haha..melawak ja~

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Cik SHiNJU :
haha..xde2..anak pon dh terlebih ni. hahaha

suzie rahman said... [Reply to comment]

grrr nakai mish..adeh mish..i miss u too.tp suzie xdpt load shout mish.suzie tnglkn kn rindu bt mish kt sini.tc taw.

biskut said... [Reply to comment]

serius...BB kita sama tapi lagi terkejut tapir bila kaler cadar jugak sama..malah corak hampir sama!aduii...kebetulan ker aper..sib bek lappy tak sama.hahaha.nak tgok kaler sama check entry i tentang biskut.

Woofer Storm said... [Reply to comment]

drop komen kat sini..ehhe

#kalau dah keja ni,mesti kena byr sndiri kan?ehheee