Sunday, December 12, 2010

Peace Contest by Ezan Idma

this is the 1st contest Mish nak join untuk bulan Disember ni. hehe. semoga mendapat keberkatan. aminn~ so, kontest yang Mish nak join ni adalah kontest posing ala-ala peace. kontes ni telah ditag oleh Ida Sayang kepada Mish dengan jayanya. haha.


dan gambar yang terpilih adalah...jeng jeng jeng ~


nah..hambekk..mencapap punye peace lagi Mish bagi. hehe.

untuk menyempurnakan penyertaan Mish, Mish nak tag si Erza, Bulan , Emieysandra, Mia dan kamu kamu kamu. haha. the more the merrier..kan??jom join. kalau nak koin sila klik SINI yea.

kepada cik adik manis Ezan..Mish follower kamu ke 90 yea.

psst~
sesape yang pernah ternampak atau terlihat gambar ni pada entry lepas, sila zip mulut k. kerana ini adalah gambar recycle. hehe

7 comments:

shada wentz said... [Reply to comment]

hehe..cantik baju mish!! (tuan dia pun) :P

gud luck!! :D

dak eina said... [Reply to comment]

nk join jgk la!! gud luck mish.. :))

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

sweetnyer..

eRza farEeha said... [Reply to comment]

wah,...mish comel nye..ehem3

iDa said... [Reply to comment]

hheeheh..dh agk dh mish akn join contest niii..sbb tow mish suker sgt ambik pic ngn peace comel dye tuuuu....
alololo...tomey nyer dia.......ank sper r niii...ehehheehehe

Gud Luck!!!!

EZAN IDMA said... [Reply to comment]

PEACE!! GOODLUCK :)

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

okeyh..kne cari gambar lama ni, gudluck Mish!