Wednesday, December 29, 2010

Meh Nah Habaq Mai


salam ceria salam sejahtera semua. ehee. nerd je ayat hari ni. still dalam mood tersentap sebab terkejut ala-ala beruk bila tengok tarikh hari ni. yuhuu..its 29/12/2010. 2 days more before kita masuk alam 2011. aigoo. tu pasal tahun baru.

huhu. azam tahun 2010 pun Mish dah lupa apa. entah ada wat azam entah tak. haha. nampak sangat tak berwawasan. ceitt. kalo ada pun, Mish nak anggap semua dah tercapai. hehe. aci tak? *sambil kenyit-kenyit mata kanan*

tup tap tup tap, esok dah 30hb. 2hb Jan Mish daftar hostel. 2hb? lama lagi kan. 1hb tu still boleh lagi packing barang. hehe. tapi masalahnya sekarang, dengar cerita gosip dari mulut umi dan abah, nak gerak KL malam Jumaat. means, jam 3 atau 4 pagi Jumaat. walaweyhhh...means, Mish dah tak de masa lagi nak packing barang. tinggal hari ni ngan esok je. sob sob. satu hape pun tak packing ni. tiba-tiba rasa nak pitam. barang dah la banyak. hehe. namanya perempuan kan. memang suka bawak barang banyak-banyak. gunanya entah tidak. hee~

tu pasal barang, ni nak kecoh pasal borang posting (BMD). baru je semalam print. haha. nampak sangat suka berlengah. tu baru print, isinya belum. dokumen-dokumen yang di minta tu lagi la. harem pun tak cari lagi. nak kena mintak pengesahan segala. lagi la leceh. adeii. pening. mana nak buat ni. 

yang tak bestnya lagi, Mish ingatkan abah nak hantar beliau tu hari ni. rupanya sangkaanku meleset. ceit. esok baru nak hantar. fuhh. sabar je la. hahaha.

k la, tu je kot nak mai kecoh-kecoh kat kamu semua. hehe, nonsense kan. kerja banyak, ngadap blog boley pulak sampai jam 3 4 pagi. walhal bb lembab pun, ngadap saje-saje macam orang tak de keje. haha. sape-sape yang free jemput la datang umah ye petang-petang ni. buakn Mish wat makan ke apa. nak ajak korang tolong Mish buat mana yang patut. hehe. tolong menolong amalan mulis. kan kan? *sengih kambing :P*

sekian terima kasih!!
=P

11 comments:

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

baik la mish yg dtg kt rumah keen.. tlg packing kn brg keen.. keen nk balik esok nih~ huk3~ T__T

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

den mase blaja tak penah risau pasal packing barang. bwk satu beg jer, siap.haha

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Nak juga masuk gambar dia.

Alaalalalalala..somelnya

Bulan said... [Reply to comment]

ahakss.padan muka!
da nk balik ki il ek?
selamat belajar =p

Black_roses92 said... [Reply to comment]

hahaha...sama la kita naek 2 hb. huhu...

laskar rainbow said... [Reply to comment]

ngeeee! packing cepat2,jangan malas2 yeee mish=)
nnty dapat jumpa encik buah hati. pasti epy ;D

ezzyra said... [Reply to comment]

mish...egie pon nk msuk hstel dh...psni msti mish pon bz kan...hukhuk

sab said... [Reply to comment]

wah. mish stdy mane?

LadyBird said... [Reply to comment]

selamat kembali ke kampus :D

shizuka said... [Reply to comment]

hehe.samela kite mish.2 jan dah bkak sem.:)

AIMAN said... [Reply to comment]

ok2.. happy new year.. cute gambar tu